امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

فرصت مکالمه با یه جنتل من رو از دست دادید SleepySleepySleepy
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، bela vampire ، Mason
آگهی
(11-12-2013، 18:13)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:12)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:11)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:09)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:06)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههه:cool:cool:
1.تلاش 2...و....
بشین بینیم بابا..............
[/quote

حـــــــــــــسودی دیگه چ میشه کردAngel
کییییی؟؟/من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن پ من!×

من واسه ماه بعدنویسندمBig GrinBig GrinBig Grin

خدا بخیر کنهــ
بسلامتیSleepy
اه این عموپورنگ چرا تموم نمیشهDodgy
نفسی!

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mason ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 18:14)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفانننننننننننننننننننننن بده

جواب سوال منو بدع تو :| Angel
خوب، ولی اشتباه...
(11-12-2013، 18:15)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:13)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:12)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:11)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:09)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین بینیم بابا..............
[/quote

حـــــــــــــسودی دیگه چ میشه کردAngel
کییییی؟؟/من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن پ من!×

من واسه ماه بعدنویسندمBig GrinBig GrinBig Grin

خدا بخیر کنهــ
بسلامتیSleepy

ای خدااااااااااااااااااااااا........
عرفان سلطون کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(11-12-2013، 18:13)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:11)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:08)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 کاربر پنهان خودشون اعتراف کنن که کی هستن! یکیش که 100 درصد احسانه

ینی تو نمیبینیشون Dodgy
چچچ دروغه 2020

نمیتونۀ ببینۀ فغط فریدو سابر میتونن Big GrinBig Grin

نقل قول: اوهوم =)

نمیدونی ک از جونم مایۀ گذاشتم :cool:Sleepy

وظیفت بود =)

توام وظیفت بود بم حغوغ بدی ولی ندادی بدۀ ببینم بدووووووووووووووووووو

نصفشو باس من بدم بقیشو یکی دیگه باس بده =)

ولی یادم نی کی :|

فقط یادمه یکی بم گفت تورو بزارم جانشینم =)

بگرد دنبال اون =)

ااا خیلی نوشتم خسه شدم =)
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 18:15)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این عموپورنگ چرا تموم نمیشهDodgy
نفسی!

زود بنال میخوام برم!Dodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ICe Angele
(11-12-2013، 18:13)♥farbod♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نمیخونم از نقی و مهدی ....

دیگه نمی خونم از نقی و مهدی شعبان تو واسم امامی مردی
شعبان تو فرای همه اونایی تو جایی نرفتی که برگردی
نه ماله کشی بلدی و زیرآب زنی نه ژنو می دونی چی و چونه زنی
نه هسته ای حق مسلمته حق تو اینکه اینجا جون بکنی
نه پول و پله و ارث و میراث نه رابطه با بزرگان و خواص
نه آرتیست دوزاری چش آبی که از پهن واست بسازن اسکناس
نه موزیسین خالطور شادی نه دنبال مجوز ارشادی
نه تو دیسکوها غرقی و کاباره ها نه تو تلویزیونا تز دادی
تو فقط هستی که رنج ببری که له شی توی جبر کارگری
تو هستی که هستیتو بگیرن شعر بشی یک شعر شعاری
من پشت کامپیتور هواتو دارم روز کارگر استاتوس میزارم
رفقام هم از اقصی نقاط جهان لایک می کنن و پاش کامنت می زارن!
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(11-12-2013، 18:15)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 18:14)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفانننننننننننننننننننننن بده

جواب سوال منو بدع تو :| Angel

کدوممممممممممممم؟/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(11-12-2013، 18:15)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدااااااااااااااااااااااا........
عرفان سلطون کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو سلطونو نمیشناسی پس چرا همه چیزتو کردی اون ؟ :| Dodgy
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان