امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(11-12-2013، 17:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمـیـر عرفان برو پستاتو نگا کن ببین کــدوم بدبختــی هی داره سپاست میکنـه!Dodgy

بای|:

پس سپاس این کو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72989&pid=1322715#pid1322715

آنتی کرم 4fvf

زدم واست ندیده بودم!!

رزی منـو سپاس کن دیـه!

خودتـــی!!عرفان آنـــتی کرم!!

میذارید برم یا نـه؟!

خداحافظ همگــی!Rolleyes
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR ، Mason ، ERF@N ، ÐeaÐ GiЯl
آگهی
(11-12-2013، 17:43)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی شوورمو چیکارداری؟Angel

میخوام بگیرمش Angel

کسافت لایک نزینیا Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ★BlAcK EvIl★ ، ÐeaÐ GiЯl ، ERF@N ، Mohammad 77
(11-12-2013، 17:45)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنی برای یک سانیه رویت شد -___-

سلام :|

چه خبر خرووووووووووو ^_^
کم پیدایی
حالی ازما نپرسیا
چطور موتوری:|
دکتری؟؟:|

خوبم (:

تو چطوری؟ (:

دیه نمیام دیه (;

خوبم ^_^
خرووووووووووووووووووو
مَنقروووووووووووووووووووووو
>_<
چرانمیای؟؟>_<
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 95
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Mohammad 77
(11-12-2013، 17:44)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــه
زُر میشه درخواست های نویسندگی رو چک کنی؟

مَــ ؟
صابر باید چک کنه ! Angel

هی "نفس گوگولی" برو نمیخوام ریختتو ببینم Big Grin

بچه ها من من مَــ ... :| 
لیوان آبو ریختم روی کتاب ریاضیم نه >>____<< باید برم یه کاری کنم وگرنه بدبخ میشم خدافظ >_<
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، ღSηow Princessღ ، Mohammad 77 ، ERF@N ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR ، bela vampire
(11-12-2013، 17:44)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــه
زُر میشه درخواست های نویسندگی رو چک کنی؟

سلام همه بتو 

بلۀ بلۀ ندا چکارس ما بوغیم ایا؟25r30kaffe2

(11-12-2013، 17:44)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی خوبی عشقولم؟؟♥♥^_^

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااین ۀم اسمی نازم چطوری گلک؟

خوبم عشقولم توخوبی ؟؟
چه خبر؟؟

سلامتی نفسی درس دارمی Undecided
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★BlAcK EvIl★ ، Mohammad 77 ، Mason ، bela vampire
(11-12-2013، 17:41)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحــه منه دوساعته داره سپاست میکنــه؟!Dodgy

بای خودتون یه جوری محــرومش کنید!Big Grin

بای همـگــی دوستون دارم×Heart×

راست میگه دیه!Dodgy
کیو؟رزو؟باشه!Sleepy
بسلامت عجقم!
به من مدیریت نیومده تا صفحه انجمنمنو باز کردم نت سرعتش صفر شد درنتیجه منم بستمش!Big Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، ERF@N ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR ، Mason
(11-12-2013، 17:47)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:45)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنی برای یک سانیه رویت شد -___-

سلام :|

چه خبر خرووووووووووو ^_^
کم پیدایی
حالی ازما نپرسیا
چطور موتوری:|
دکتری؟؟:|

خوبم (:

تو چطوری؟ (:

دیه نمیام دیه (;

خوبم ^_^
خرووووووووووووووووووو
مَنقروووووووووووووووووووووو
>_<
چرانمیای؟؟>_<

حوصله ندارم بیام :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mohammad 77 ، ★BlAcK EvIl★ ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:46)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:36)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسمـو دادم عـآ اون کهـ خعـلی خوشگلهـ (:

اااااااااااااااا پس من میخوام بیا م خواستگاریت نازی !!!!!!!!!!!!!!

راستی چند سالت بود؟
عهـ نهـ بـآبـآ زن دارم الـآن میـآد مـوهآتو میکشهـ (:

17
ن باو زنتم میگرم من الان 3تا زن دارم تو گلیم میگریم میشل 5تا پولم ک دارم دیگ دشواری نداریم Big GrinBig Grin
=))))

اون زنـآت کیـن ..؟

تارا رزی و غزال نمیشناسیش AngelAngel
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★BlAcK EvIl★ ، Mason ، ÐeaÐ GiЯl
(11-12-2013، 17:46)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمـیـر عرفان برو پستاتو نگا کن ببین کــدوم بدبختــی هی داره سپاست میکنـه!Dodgy

بای|:

پس سپاس این کو

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72989&pid=1322715#pid1322715

آنتی کرم 4fvf

زدم واست ندیده بودم!!

رزی منـو سپاس کن دیـه!

خودتـــی!!عرفان آنـــتی کرم!!

میذارید برم یا نـه؟!

خداحافظ همگــی!Rolleyes

نرو نرو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرت:183:
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mïņ̃†êR ، ICe Angele
(11-12-2013، 17:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی "نفس گوگولی" برو نمیخوام ریختتو ببینم Big Grin

بچه ها من من مَــ ... :| 
لیوان آبو ریختم روی کتاب ریاضیم نه >>____<< باید برم یه کاری کنم وگرنه بدبخ میشم خدافظ >_<

هان؟گوگولی؟!
خداشفات بده رزی چته؟!
حقته!Sleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ERF@N ، Mason ، ÐeaÐ GiЯl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان