امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

نازی تو چه شووری هستی آخه-____-

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، ÐeaÐ GiЯl
آگهی
(11-12-2013، 17:30)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفـآقـآ اصـن خـب نیسـم {:

چه مرگیته جانم؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ERF@N ، ÐeaÐ GiЯl ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من به شخصه محروم میکنـــم!!

یا عرفان محروم میکنــه!Sleepy
منم بوقم!Sleepy
(11-12-2013، 17:30)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی (:
مهیییییییییییییییییییییBig Grin
نفییییییییییییییBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 90
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، *Nafas*
بمیرید من پریو نفسو غاطی میکنم چرا انغد ۀم رنگید شما ۀاااااااااااااااااااااااااا

بام تریف نکنید میرم چون سرات ندارم حسش نیست بپرم وسط 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، *Nafas*
(11-12-2013، 17:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بوقم!Sleepy
(11-12-2013، 17:30)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی (:
مهیییییییییییییییییییییBig Grin

شمــا که بوق بـودی!

نه شوخی میکنــم نفس جان!!

عرفان خودم محروم میکنــم اصن لازم نیست تو استین بالا بزنــی!Dodgy
 سپاس شده توسط ICe Angele ، Mïņ̃†êR ، ERF@N ، *Nafas*
عـآ خـداروشکـر زنـدم پـری .. -_-

مـن رفتـم -.-

بـآبـآی ^_^
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ ، ERF@N ، *Nafas* ، ICe Angele
(11-12-2013، 17:28)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خستهـ نبـآشی شـی شـی (:

مـن نـآزی اویلـم

کدوم خب اون ک عکسشو داد دیدیم؟خوشگلۀ نازۀ؟:ngh:
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، ÐeaÐ GiЯl
من خیر سرم اومدم برناممو بنویسم و پیام خصوصیامو چک کنم :|
خدافظ (:
 سپاس شده توسط ERF@N ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، ICe Angele ، ÐeaÐ GiЯl
(11-12-2013، 17:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای من بدنام بشم خودت هیچی؟ ا--کی! اتفاقا تو بیشتر از من مدیر بودی زود میبخشنت crazycrazycrazy

راستی بنفش شدن تبریک (=

سپاس. اینو گفت که محروم نشه ها. فکر نکن نفهمیدم 25r3025r3025r30
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
(11-12-2013، 17:32)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:30)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفـآقـآ اصـن خـب نیسـم {:

چه مرگیته جانم؟
هیـچ مـرگم نیـس یهـ چـِرتی گفتـم .. (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان