امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(11-12-2013، 17:15)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:13)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چکار کنم؟ من بیچارهSad

به نظرت صابر چرا جواب پخ نمیده؟

کی داده که بیاد دوباره بده. از هر پنج تا پیامی که بهش میدم دوتاشو پاسخ داده :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *Nafas*
آگهی
(11-12-2013، 17:12)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم تو نیس شی شی جونم!

بلۀ بلۀ بات تماس میگیرم ایزم 
(11-12-2013، 17:13)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:07)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیا شیوا خیلیا!زیادن!

کیا ینی؟پچرا من اومدم گفتی؟Big Grin:cool:کیسافتی

عرفان تریف کن Angel

چکار کنم؟ من بیچارهSad

تریف کن اکثر بچه ها رو بد از خودم من و شومپت وارد میگردیم خخخخخ

احسان آزادش کردن رفت 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-12-2013، 17:17)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــ :|
س دخی!
خوفی ؟ Angel
 سپاس شده توسط *Nafas*
نــــــــــــآمردآ .. Dodgy

بآی ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason ، Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
رزی کثافط ویرایش نکن میزنم محرومت میکنما!Dodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ســـلآم .. (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 86
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mason ، Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ICe Angele
(11-12-2013، 17:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ^__^
عشقم ^__^
داشتم می مُردم از دوریت ):

:|

من اینو ننوشتــم!!اما این زده که من نوشتــم!اینجا چه خبره؟!
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mason ، ICe Angele ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-12-2013، 17:18)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی داده که بیاد دوباره بده. از هر پنج تا پیامی که بهش میدم دوتاشو پاسخ داده :|
خعلی حرص میده!
(11-12-2013، 17:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی ؟ Angel

خوفم بابایی!
توخوفی؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mason
رزی عنDodgy
خوویرایش نکن دیگه!
پری لینکش خراب بود دوباره بذار عسیسم^_^

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:19)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــــآمردآ .. Dodgy
وا !
(11-12-2013، 17:19)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی کثافط ویرایش نکن میزنم محرومت میکنما!Dodgy
جواب صابرو چی میدی ؟ AngelAngel

(11-12-2013، 17:20)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلآم .. (:
واس خواب می بینم نازیی ^_^*
وای دلم برات محو شده بود عوضی ):
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، *Nafas* ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان