11-12-2013، 10:11
بچه ها من چقدربگم که توهین نکنین هان؟؟؟خیلی ببخشیداامااگرزبان فارسی رو بلد باشین بخونین میبینین که من به زبان فارسی نوشتم توهین نکنین توهین نکنین خواهشامنم تایه حدی تحمل دارم کاسه صبرم لبریز شددیگه خودتون میدونین

|
عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ |
||||||||||||||||||||
11-12-2013، 10:11
بچه ها من چقدربگم که توهین نکنین هان؟؟؟خیلی ببخشیداامااگرزبان فارسی رو بلد باشین بخونین میبینین که من به زبان فارسی نوشتم توهین نکنین توهین نکنین خواهشامنم تایه حدی تحمل دارم کاسه صبرم لبریز شددیگه خودتون میدونین
![]() ![]() ![]() ![]()
11-12-2013، 13:23
خوبه
![]()
11-12-2013، 13:25
کره ای اخه چی دارن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11-12-2013، 16:10
(11-12-2013، 13:25)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتماجاستین خوبه؟اره؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13-12-2013، 10:36
(11-12-2013، 13:25)sarina bieber نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیدونم دیگه چه جوری به آدمایی مثل شمابفهمونم توهین نکنین ![]() ![]() ![]() بهتون گفته بودم که درست صحبت کنین ![]() ![]() جاستین بیبرکه اصلاسردسته بوزینه هاست ![]() ![]() ![]() اگه یه باردیگه توهین کنی بدترازاین حرف میزنم فهمیدی؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انگارهرچی احترام بذاری بدتره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
14-12-2013، 17:01
زشت بود زشت ترم شد
(13-12-2013، 10:36)*pariya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایول پریاجون!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() جاستین بوزینه روهم ردکرده!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (14-12-2013، 17:01)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واااااااااااااااای باباپریا به چه زبونی بگه که توهین نکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب وقتی خوشتون نمیادنظرندین!!! بعدشم هیچ کدوم ازاعضای دابل اس زشت نیستن!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
14-12-2013، 19:30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی هم خوشگله
(14-12-2013، 17:01)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین خانم مثلا عاشق کره گفتم توهین نکن ![]() ![]() تواگه واقعا عاشق کره ای اونم کره ی جنوبی پس نباید به هیچکدوم ازبازیگراشم توهین کنی فهمیدی؟؟ ![]() ![]() ![]() تواگه عشق کره ای باید به همه بازیگراش احترام بذاری همونطوری که به بازیگرای کشورت احترام میذاری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (14-12-2013، 19:05)گل سا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم دست خودشون نیست نمیفهمن:cool::cool: به قول معلم ریاضیمون که حرف خوبی هم زده گفته که وقتی به آدمیزاد یک باریه حرفی رو میزنی میفهمه و گوس میده اماانگارشماهاآدم نیستید که الان این حرفشو باید توی انجمن باآب طلا نوشت:cool::cool::cool: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
14-12-2013، 21:40
:N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56::N56:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|