امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(07-12-2013، 15:00)بیتا خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام خانوم نویسنده«باربارا جون خودم»HeartHeartHeartHeart
خوبی عجیجم؟^_^
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(07-12-2013، 14:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:53)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرایی عِشخِمـ|:

اَز اِشغ تو دآرَم آبِ حوض میکِشَمـ×ــ...

مآمی..

دُخی-_^
کوجـا بودی تو؟ !
اوپـــس |:
(07-12-2013، 14:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خواهری-_^ 4 ماه دیه شایدم بیشتر|:
سلام دُخییییی 0______0
مـــــــــــهری کوجـــایی تو ؟؟ *:

DodgyDodgy
j,gi
hdaaaaa Dodgy

که اینطور|:

مآمی مَن نَع گوریدَم تو گوریده بودی×ــ^

خودت کجا بودی من همینجا بودم|:
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 140
(07-12-2013، 15:01)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
فهمیدی؟؟ :|Big Grin

الاغم نمیفهمه چه برسه من Big Grin |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
********دو نفر کاربر در حال بازدید باید سلام کنن من دیگه نام نبرم. ... .. .. *********
 سپاس شده توسط ☼ ♥ Iman ♥ ☼
(07-12-2013، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:59)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ی الاغی عربستانی افریقایی فنلاندی هوایی -.-

مهسایی الاغ کوهستانی سومالی افغانی دوز زیست -_^

بی شور میری تو قبر مارو هم مَچَل میکنی؟؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
خوش باشید. خداحافظ Sleepy
بهتون پیشنهاد میکنم :
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
 سپاس شده توسط بیتا خانومی
(07-12-2013، 15:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:00)بیتا خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عجیجم؟^_^

اره دلم برات تنگولیده بود.دیگه حال مارو نمیپرسیcryingcryingTongueTongue
آدمهای خوب از یاد نمیرن ، از دل نمیرن ، از ذهن نمیرن !
ولی زودتر از اینکه فکرش رو بکنی از پیشت میرن !
خیلی زود دیر میشه.... قدر همدیگرو بیشتر بدونیم...Angel
خوش باشید،خداحافظ.Sleepy
بهتون پیشنهاد میکنم :
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=89483
(07-12-2013، 15:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:01)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی؟؟ :|Big Grin

الاغم نمیفهمه چه برسه من Big Grin |:

خوب شد نفهمیدی :|Big Grin
خخخخBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A
(07-12-2013، 15:04)بیتا خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 15:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عجیجم؟^_^

اره دلم برات تنگولیده بود.دیگه حال مارو نمیپرسیcryingcryingTongueTongue
منم دلم برات تنگ شده بود-_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 119 مهمان