امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(07-12-2013، 14:44)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:42)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا اجی من سه هفته پیش فک کنم نویسنده شدم عایا چند ماه دیگه مدیر ازمایشی میشم عایا میدانی؟Confused-_^

تارا رف تو قبر ستاره >_<

یکی بزنی تو سرش این تارا الاغ >_<

هر روز میره قبرستون تو قبرش میخوابه >_<

منم باش برم <_>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 137
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام!
(07-12-2013، 14:45)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:44)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:42)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 14:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا اجی من سه هفته پیش فک کنم نویسنده شدم عایا چند ماه دیگه مدیر ازمایشی میشم عایا میدانی؟Confused-_^

تارا رف تو قبر ستاره >_<

یکی بزنی تو سرش این تارا الاغ >_<

هر روز میره قبرستون تو قبرش میخوابه >_<

منم باش برم <_>

صبر کن تا من بیام باهات صبر کن >_<
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در دیزیــ بازهــ حیای گربهـ کجا رفتهـ -.-

سلامـ کردما×!×|
 سپاس شده توسط pink lady
سلام محمد و مهرآورTongue
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(07-12-2013، 14:45)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به
مهراور!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بَـ, بَـ,

مُنگُل رضآ!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77
سلام خواهری-_^ 4 ماه دیه شایدم بیشتر|:
سلام دُخییییی 0______0
مـــــــــــهری کوجـــایی تو ؟؟ *:
 سپاس شده توسط pink lady ، ★BlAcK EvIl★
سلوم همگیTongue
آدمهای خوب از یاد نمیرن ، از دل نمیرن ، از ذهن نمیرن !
ولی زودتر از اینکه فکرش رو بکنی از پیشت میرن !
خیلی زود دیر میشه.... قدر همدیگرو بیشتر بدونیم...Angel
اهم اهم!
(07-12-2013، 14:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خواهری-_^ 4 ماه دیه شایدم بیشتر|:
سلام دُخییییی 0______0
مـــــــــــهری کوجـــایی تو ؟؟ *:

چهار ماه چی گفتی0________________0

دروغ! >_<

اشکالی نداره این چهار ماه مثل برق میگذره >_<
^__^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان