امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(06-12-2013، 20:53)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:49)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:48)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:47)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hi

ببی میزنم لهُ لَوَردَت میکنما
توکه دستت بهم نمیرسه خخخخخخخخخخخخ

:|
ببی بورو دنبال پستونکت (:
مثلا میخوای بگی شاخم. من تا12 انجمن شاخای مثل تورو ادب کردم توکه جوجه ای

میزارم به حساب اینکه ماشینتو گم کردی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 109
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
آگهی
(06-12-2013، 20:53)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:48)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی ماکان جانBig Grin

جــــــــــــــــان؟؟؟؟؟0___0
ممنون خوبم :|

(06-12-2013، 20:49)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی داش؟؟

ممنون آبجی

(06-12-2013، 20:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تو چطوری؟
همین الان داشت با این مرتیکه دعوا میکر{:

بد نیستم
مرتیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مرتیکه؟؟؟؟؟؟
کی جرات کرده با خانوم من در بیوفتهگُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 109

مگه چیه بگم جــــــــــــــــان؟
 سپاس شده توسط M.K.N
(06-12-2013، 20:53)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:51)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی جی چرا دوستات همه دختره؟!؟!؟1
هموشون واسه تو!!!!
منو گذاشتن تو لیستشون بجز تارا من اونارو گذاشتم!!!!
مگرنه همه رو به چشم خودت نبین!!!
من اونجوری پسر نیستم!!!

ببخشیـد؟

دروغگـــ ـوDodgy
با هم دوست باشید
(06-12-2013، 20:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی از تو پنهون ماکان!
این خانومه شما با همه پسرای اینجا مشکل داره!D:

پرسیدم کدومشونگُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 109
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، яᎧмιиα
برو ظرفاتو بشور تو به من نمیخوری که. بخوری پس میافتی

(06-12-2013، 20:56)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:53)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:49)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:48)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببی میزنم لهُ لَوَردَت میکنما
توکه دستت بهم نمیرسه خخخخخخخخخخخخ

:|
ببی بورو دنبال پستونکت (:
مثلا میخوای بگی شاخم. من تا12 انجمن شاخای مثل تورو ادب کردم توکه جوجه ای

میزارم به حساب اینکه ماشینتو گم کردی (:
برو ظرفاتو بشور تو به من نمیخوری که. بخوری پس میافتی
(06-12-2013، 20:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:53)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستم
مرتیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مرتیکه؟؟؟؟؟؟
کی جرات کرده با خانوم من در بیوفتهگُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 109

چی از تو پنهون ماکان!
این خانومه شما با همه پسرای اینجا مشکل داره!D:

یا ابرفرز تارا رحم کن چ حرف در آریۀ خخخخخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N
(06-12-2013، 20:57)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چیه بگم جــــــــــــــــان؟
[/quote]

اشکالی نداره شما راحت باش:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(06-12-2013، 20:57)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:53)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 20:51)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی جی چرا دوستات همه دختره؟!؟!؟1
هموشون واسه تو!!!!
منو گذاشتن تو لیستشون بجز تارا من اونارو گذاشتم!!!!
مگرنه همه رو به چشم خودت نبین!!!
من اونجوری پسر نیستم!!!

ببخشیـد؟

دروغگـــ ـوDodgy
من که فقط مسخره بازی درمیاوردم!!!!Tongue
نکنه دل تورو بردم!!!!Big Grin
چرا ناراحتی جعفر فدات؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان