امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 22:23)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:19)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبجیم!!!
خیلی مذهبیه بچه مثبتِ!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue

اخی...

منم چند تا ابجی دارم تو فلش ولی همشونو از راه بدر کرد .. اول میگفتن داداشی جون بعد عزیزم بعد عشقم جونم ... خخخخخخخ ...

اقا شوما حرف این بُز را گوش ندهید خیلی دروغ میگه >_<

ابجی لازم به ذکر نیست این بچه زیره پای من ببخشید زیره دسته من بزرگ شده میشناسمش ...

بنده ایمانم این احمدرضا که دلش نمیاد شمارو معرفی کنه ... شما؟

برادرم درست تربیتش نکردی >_______________<

من یاسی 22 ساله از تهران

خیلی خوشبختم

-------------------------------------

احمـــــــــــــــد ر**********************ن

نع نع نع نع نع احمد دیر نیس باید غرآن بخونم البته غران اینترنتی Big GrinBig Grin

oooooخخخخ ...
بنده 17 ساله ..

منم خوشبختم ....

خخخخ سانسور کردی ***

من میخوام سانسور کنم مینویسم *متن موجود نیست * مثه همراه اول خخخخ
آگهی
(05-12-2013، 22:25)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کلمه های ریک چیست که تو میگویی که خوآهر!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بُز بُزکمـــــــــــــ^______^

ساکتـــــــــــــ شو لطفا ^_________^
باز این صفحه قاطی کرد ... مثه این که باید برم دنبال یه مدیر بیاد ببندتش.... تارا خانوم اگه در حال مشاهده میباستی بیا این را ببند مارا راحت وکن به والله خسته شد ه ایم ... SmileSmileBig GrinخSmileTongue

احمد رضا امضامو نگاه کن کفت بــِـبُــره ...
به تارا چیزی نگین!!!!Dodgy
دوس ندارم!!!!Blush
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 297
(05-12-2013، 22:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:23)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:19)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 22:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی...

منم چند تا ابجی دارم تو فلش ولی همشونو از راه بدر کرد .. اول میگفتن داداشی جون بعد عزیزم بعد عشقم جونم ... خخخخخخخ ...

اقا شوما حرف این بُز را گوش ندهید خیلی دروغ میگه >_<

ابجی لازم به ذکر نیست این بچه زیره پای من ببخشید زیره دسته من بزرگ شده میشناسمش ...

بنده ایمانم این احمدرضا که دلش نمیاد شمارو معرفی کنه ... شما؟

برادرم درست تربیتش نکردی >_______________<

من یاسی 22 ساله از تهران

خیلی خوشبختم

-------------------------------------

احمـــــــــــــــد ر**********************ن

نع نع نع نع نع احمد دیر نیس باید غرآن بخونم البته غران اینترنتی Big GrinBig Grin

oooooخخخخ ...
بنده 17 ساله ..

منم خوشبختم ....

خخخخ سانسور کردی ***

من میخوام سانسور کنم مینویسم *متن موجود نیست * مثه همراه اول خخخخ

خو اگه سانسور نکنم اخطار میگیرم >_<
دیدم خیلی کسرِBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(05-12-2013، 22:31)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تارا چیزی نگین!!!!Dodgy
دوس ندارم!!!!Blush

اهه اهه بزن بچاک ... به تارا چیزی نگین دوس ندارم دوسش دارمم ... زن ذلیل ...خخخ

(05-12-2013، 22:33)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم خیلی کسرِBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خیلی چیه >>؟؟؟؟

حال کن« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 297
به نظرم دوتا بزنیم تو سر این صفحه حالیش میشه نباید رو مخ راه برهcof
ماکان؟-_-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
اینو میگم دیگه خیلی ضایس!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان