امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 21:59)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره تاراBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پارتی منه!!!!!Tongue

بابا پارتی کلفت ...... خخخخخTongueTongue
آگهی
تا شماره دادی دیگه!!!!

چون تو کل سال دومای ما فک کنم من فقط شماره میدم بقیه خجالت میکشن!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 295
(05-12-2013، 22:00)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:57)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:53)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:50)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:40)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشت عـــیــــب دست زدن به نامحرم خوآهر از شما بعید بود!!! *_*

برآدر خوبه خودت میگی من خواهرتم پس دیگه به هم محرم هستیمــــــــ((:

بلعه محرم هستیم!!! ^_^

آفلین درضمن بسیجی خودتی بُزکمــــــــــــ^__________^

کی رو من لقب بز گذاشت اون سحر شُغال!!!؟؟؟

نع نع نع سحر شغاله که نذاشت چند نفر از دوستان بهت گفتن بُز منم گفتم بهشون توالت فرهنگی های بی مصرفــــــــــــــ>_<
(05-12-2013، 22:02)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا شماره دادی دیگه!!!!

چون تو کل سال دومای ما فک کنم من فقط شماره میدم بقیه خجالت میکشن!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منم خجالت میکشم شدید یعنی بیشتر ترس از ابرو و ... تو کل راهنمایی و دبیرستان الان منو میشناسن ... والا این ماشین بابایی انقد تو چشمه
پس من خیلی پررم چن سال دیگه چی میشم!!!!!Tongue

ماشین بابایت چی هست!!!؟؟
بس مل لا

جمع پسرونس من برمــــــــــــ:|

پسرا خوش باشینــــــــــــــــــــــــــــــــ|:

بایــــــــــ((((:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بآی یاسی نمازت یاد نره!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ツñ姆ÄrÄñツ
احمدرضا گل نسترن چیته ؟ راسشو بگو ..

خانوم خدافس ..

musso
 سپاس شده توسط ツñ姆ÄrÄñツ
(05-12-2013، 22:10)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآی یاسی نمازت یاد نره!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احمــــــــــــــد رضآ برادرم نزار در صندوقچه رو باز کنمـــــــــــ((((:

بایــــــــــــ بر شما دو دوست عزیز
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آبجیم!!!
خیلی مذهبیه بچه مثبتِ!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان