امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 21:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــلآآمـــــــــــ به بچهـ های همیشه سرزنده ... به خودت نگیر گفتم بچه مگه تو بچه ای !!! شوخی بابا قهر نکنین

چه خبر ؟ چقد شلوغ !!! SmileSmile
معلوم ایمان چون من هستم همیشه شلوغ میکنم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinTongue

خخخ اره والا ... یه دور نشد بیام ببینم تو در حال جروبحث نیستی ....

من امروز دوباره اومدم ... بستم win7 و 3 گیگ ترافیک + 2 گیگ اضافه ... تا یه هفته منو بسه
آگهی
گفتگو باز مسخره شد!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جمعیت خدافث |:
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 291
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-12-2013، 21:20)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا همسرم زر بزن وگرنه میخوام برم Angel

بعد یه هفته خانوم و دیدیم اونم سه سوت داره میرهDodgy
منم که اومدم دعوا رو جم کردم دیگه کسی جز این که کاری با ما نداره
من رفتم
تا درودی دیگر بدرود

ماکان عزیزم من 1ساعته دارم لاو در میکنم « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 291
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-12-2013، 21:20)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توهینی شد ببخشـــــــــــید دیگـه×!!×
راس میگه
بچه ها منم شرمنده اگه چیزی گفتم ناراحت شدین یه شوخی بود دیگه
(Big Grin)
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(05-12-2013، 21:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:14)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونید چطور میشه مدیر شد؟HuhHuh
عزیزم اینه همه نویسنده که میبینی اینجان
همه دارن خودشونو میکشن که مدیر شن بعد تو زرتی مپری وسط میگی مدیرDodgyDodgyDodgyDodgy

ستاره و سپاس هام کافی نیست؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعلــه اینجوریاس^_-
(05-12-2013، 21:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــلآآمـــــــــــ به بچهـ های همیشه سرزنده ... به خودت نگیر گفتم بچه مگه تو بچه ای !!! شوخی بابا قهر نکنین

چه خبر ؟ چقد شلوغ !!! SmileSmile
معلوم ایمان چون من هستم همیشه شلوغ میکنم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinTongue

خخخ اره والا ... یه دور نشد بیام ببینم تو در حال جروبحث نیستی ....

من امروز دوباره اومدم ... بستم win7 و 3 گیگ ترافیک + 2 گیگ اضافه ... تا یه هفته منو بسه
چخبره!!!!؟؟؟؟؟
امروز امیرضا رو از کلاس هندسه انداختن بیرون!!!
کلاسیش زیر 14 میشهBig Grin
(05-12-2013، 21:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو باز مسخره شد!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جمعیت خدافث |:

بشین سره جات تا من نگفتم نمیری ... بزا یکم بخندیم هوس خنده ی بلند کردم ...
(05-12-2013، 21:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:20)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توهینی شد ببخشـــــــــــید دیگـه×!!×
راس میگه
بچه ها منم شرمنده اگه چیزی گفتم ناراحت شدین یه شوخی بود دیگه
(Big Grin)

دقیقا
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(05-12-2013، 21:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 21:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعیت خدافث |:

بشین سره جات تا من نگفتم نمیری ... بزا یکم بخندیم هوس خنده ی بلند کردم ...
من درخدمتم!!!!!Tongue
فهمیدین چقد وان دی موفق شده؟؟؟؟

دارن میترکونن(((((:
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72484

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان