امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

رکی ولش کن پروندت خرآب میشه!!!!
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 287
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
سیلام!

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
مــن خفـه میشـم از ایـن بـه بعـد :hiccp:مــن تسلیـم !! البتـه فقـط بخـآطر آقـآ مـآکـآن « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 287
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 287
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N ، Mïņ̃†êR
ســـــــــلآآمـــــــــــ به بچهـ های همیشه سرزنده ... به خودت نگیر گفتم بچه مگه تو بچه ای !!! شوخی بابا قهر نکنین

چه خبر ؟ چقد شلوغ !!! SmileSmile
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
(05-12-2013، 21:09)melikajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.خوبید؟
چطور میشه مدیر شد؟

هیچی بیا بغلم تا مدیدرت کنم والا 25r30

(05-12-2013، 21:09)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HuhHuh

اسپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟Dodgy

تاریخ ثبت نام: 03-15-2011
تاریخ تولد: تعیین نشده
زمان محلی: 12-05-2013 , 09:40 PM
وضعیت: آنلاین (در حال ارسال پیام خصوصی @ 10:28 PM)

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 287 داره بکی پخ میده ینی؟HuhHuh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-12-2013، 21:09)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این پست به بعد هرکس بازم تاکید میکنم هــــــر کــــــس به بحث دامنه بزنه و کشش بده باهاش برخورد میشهDodgy

ایول داش (:
بیس بیس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 287
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N
(05-12-2013، 21:10)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی ولش کن پروندت خرآب میشه!!!!
اوکیDodgy
داداش
(05-12-2013، 21:09)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این پست به بعد هرکس بازم تاکید میکنم هــــــر کــــــس به بحث دامنه بزنه و کشش بده باهاش برخورد میشهDodgy

حتمــــا
بازم سلام
دعوا تموم شد >_<
ایییییش >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان