امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 19:09)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعـــی .. |:

نآمردا .. :/

چــرآع!؟ /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 259
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
آگهی
بآی اوری وان
واقعا دقت کردین چقد خر ثبات شخصیتی داره بزرگوار؟؟؟
دِ عزَت زیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 259
(05-12-2013، 19:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:07)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره !عکستو به من بدع!Dodgy

پ.خ کردم
من چی!!!؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTonguecrying:cool:Sad
(05-12-2013، 19:12)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:07)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره !عکستو به من بدع!Dodgy

پ.خ کردم
من چی!!!؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTonguecrying:cool:Sad

نچ نچ بای
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام چرا دقیقه به دقیقه برام my bb میاد ؟ ! Dodgy
 سپاس شده توسط pink lady
(05-12-2013، 19:10)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:06)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:03)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:02)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 19:00)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من نشون بده بهت میگیم چجوری هستی!!!؟؟؟؟Big Grin

من به زور به نینا نشون دادم چه برسه به تو حالا بزار فک کنم باشه ببینم
من قول بدم زیرش نمیزنمShy

تابلوئـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه(:
گفتم که شاید خیلی کرم داشته باشم ولی در کل پسر خوفیمBig Grin

کلا شما در این مورد موجه ای -.-
عزت زیا
(05-12-2013، 19:12)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام چرا دقیقه به دقیقه برام my bb میاد ؟ ! Dodgy
اره بعد هی یه پیام از انجام میاد میگه سرور شلوغ استDodgy
هی روزگار....!
سلام!

سپاس شده توسط Mr.Robot
یک ساعت میخوام یه موضوع بدم گریم در اومد DodgyAngryAngryAngry
ستاره پرک بزغالهی جون جونی من وارد میشود
سلام  ستاره تفی
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان