امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

نسترن مواظب پاچه شلوارت باش تو حالم نیستم بدجوری پاچه میگرم
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
(05-12-2013، 12:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1304913 dateline=1386235369]

(05-12-2013، 12:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:21)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا
آجی ******** برای تو هم باز نمیشه؟؟؟؟؟
UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

ههههههههههههههههههههههه واسه من کلا اینترنتم ر..ده تو اعصابم هیچ جارو باز نمیکنه همین گفتگو به زور باز میکنه
ای تف یه این شانس برای منم اِرور میده باز نمیکنه
cryingcryingcryingcrying
چرا ؟؟؟؟Exclamation
ممدونم والا
واااااااااااااااااااااااای
آجی جات خالی کلاس بودم دخترا و پسرا قاطیAngel
انقدر خندم انقدر خندیدمBig Grin
کلاس فرانسه بودیم و اولین جلسمم بود
خواستن حروف الباشو یاد بدن به w یه چیزی میگفتن الان یادم
نی ولی یه پسر اشتب گفت یه کلمه زشت شد
کل کلاس رفت رو هوا25r30
[/quote]
فک کن حالا طرف دختر بود پسرا یه هفته سرکارش میزاشتن
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 211
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(05-12-2013، 12:28)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:21)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:19)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی؟ 0_0
اشتب تایپی شد ژ ز افتاده

(05-12-2013، 12:18)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـــــــــــــ((:

سلام سارا جون چطوری

سلآم پریا جونم میسی خوفم تو خوفی؟ چخبرا؟

(05-12-2013، 12:21)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:18)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـــــــــــــ((:
سلام^_^

خوبی ؟؟؟ ^__^
نع-_-
ت خوبی؟-_-

آخی چرا ):

من خوبم ((:
چه خبر؟^_^
(05-12-2013، 12:28)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:21)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:19)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی؟ 0_0
اشتب تایپی شد ژ ز افتاده

سلآمـــــــــــــ((:

سلام سارا جون چطوری

(05-12-2013، 12:21)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـــــــــــــ((:
سلام^_^

خوبی ؟؟؟ ^__^
نع-_-
ت خوبی؟-_-

آخی چرا ):

من خوبم ((:
----------------

آخه همیشه پریا همینو میگی بیکاری تو نت میگردم Big GrinBig Grin

هه تاحالا خودم دقت نکرده بودمBig GrinBig Grin
(05-12-2013، 12:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتب تایپی شد ژ ز افتاده

سلام سارا جون چطوری

سلام^_^

خوبی ؟؟؟ ^__^
نع-_-
ت خوبی؟-_-

آخی چرا ):

من خوبم ((:
چه خبر؟^_^

درس ، مشق ، امتحآن ، گریه کردن جز اینا خبری نیس O_o

تو چی آجی ؟
(05-12-2013، 12:29)leli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن مواظب پاچه شلوارت باش تو حالم نیستم بدجوری پاچه میگرم

سفی توام بس کن
(05-12-2013، 12:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:27)leli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:20)leli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من عصاب ندارما تو هنوز وارد انحمن نشده بودی اسم من super starبود یکی دیگه رو با رایانه ی خودم عضو کردمحالاهم با اون اسم وارد میشه
ضر نزن وگرنه محروم میشی-_-
نام کاربریتم عوض کن-_-
میزنم فکتوپایین میارما با من درست حرف بزن کوچولو
وااااای ترسیدم ضر نزن عقده ای-_-
برو برو با هم سن های خودت کل کل کن به تو یاد ندادن با بزرکترت درست حرف بزنی
پری دوست توه خیلی ادم چرتیه
(05-12-2013، 12:29)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1304913 dateline=1386235369]

(05-12-2013، 12:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:21)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پریا
آجی ******** برای تو هم باز نمیشه؟؟؟؟؟
UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

ههههههههههههههههههههههه واسه من کلا اینترنتم ر..ده تو اعصابم هیچ جارو باز نمیکنه همین گفتگو به زور باز میکنه
ای تف یه این شانس برای منم اِرور میده باز نمیکنه
cryingcryingcryingcrying
چرا ؟؟؟؟Exclamation
ممدونم والا
واااااااااااااااااااااااای
آجی جات خالی کلاس بودم دخترا و پسرا قاطیAngel
انقدر خندم انقدر خندیدمBig Grin
کلاس فرانسه بودیم و اولین جلسمم بود
خواستن حروف الباشو یاد بدن به w یه چیزی میگفتن الان یادم
نی ولی یه پسر اشتب گفت یه کلمه زشت شد
کل کلاس رفت رو هوا25r30
فک کن حالا طرف دختر بود پسرا یه هفته سرکارش میزاشتن
[/quote]
AngelAngelAngel منم سوتی دادم ولی ناجور نبود
به دُو گفتن تُو
به اَن گفتم آن ( اَن میشه 1)AngelAngelAngel
(05-12-2013، 12:31)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 12:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟؟؟ ^__^
نع-_-
ت خوبی؟-_-

آخی چرا ):

من خوبم ((:
چه خبر؟^_^

درس ، مشق ، امتحآن ، گریه کردن جز اینا خبری نیس O_o

تو چی آجی ؟
منم خبرام مثل توعه:|
(05-12-2013، 12:30)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتب تایپی شد ژ ز افتاده

سلام سارا جون چطوری

سلام^_^

خوبی ؟؟؟ ^__^
نع-_-
ت خوبی؟-_-

آخی چرا ):

من خوبم ((:
----------------

آخه همیشه پریا همینو میگی بیکاری تو نت میگردم Big GrinBig Grin

هه تاحالا خودم دقت نکرده بودمBig GrinBig Grin

آجی دیروز یه بارونی اومد حآل کردم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان