امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(04-12-2013، 19:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:11).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ  الاخ

Dodgyمن پول ندارم
RolleyesShyايشششششششششششششششششش  كي پول خواست
قلبــ... من تعطيل شد 
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 194
آگهی
سرور مشغول است. لطفاً بعدا تلاش کنید.Dodgyاه چه گيري داده ها
پادمیرا...

یهو یاد پاری افتادم ..

دلم براش تنگ شده ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط MONA-GH ، .پادميرا. ، ICe Angele
(04-12-2013، 19:16).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:11).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ  الاخ

Dodgyمن پول ندارم

چته مهروبوني 5
(04-12-2013، 19:15)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:04)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:00)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی ^_^

خوبی؟اینقد عصبانیم کردی که یادم رف اینو بپرسم ..

آجی^_^
ببخشیددیگه!^_^
بلی خوبم=)
توخوبی؟
ازبس حرص خوردی وقت نکردم ازت بپرسم=)

آواتارم خوبه عایا؟

دیوونه..

من حرص میخورم تو یادت میره؟Big Grin

منم خوبم ..
آره دیگه=))
آجی دلم برات تنگیده بودا !خیلی عجیب بود!=))

(:  ......  nobody  is  #perfect
(04-12-2013، 19:19)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:16).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ  الاخ

Dodgyمن پول ندارم

چته مهروبوني 5

قوربونت بشم:bighug:
قلبــ... من تعطيل شد 
(04-12-2013، 19:20).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:19)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ  الاخ

Dodgyمن پول ندارم

چته مهروبوني 5

خل شديDodgy
(04-12-2013، 19:19)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پادمیرا...

یهو یاد پاری افتادم ..

دلم براش تنگ شده ..

پاری رو دیدی تازگیا؟که پیشونیش خط افتاده موهاش کم پشت شده!..
اه چی میگم به سرم زده!=))

(:  ......  nobody  is  #perfect
(04-12-2013، 19:21)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:20).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgyمن پول ندارم

چته مهروبوني 5

خل شديDodgy
:bighug:نه عزيزم من مثل تونيستم
فردا كلاس رياضي دارم
قلبــ... من تعطيل شد 
(04-12-2013، 19:13)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2013، 19:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالله خانوادَتن شماها چقدر با اَدَبیدBig GrinBig GrinBig Grin

اصن مابی ادب به شما ربطی داره عایا؟
نه باووووووو
اصلا ربط نداه
خواستم فقط یه فوضولی کرده باشمDodgy
 سپاس شده توسط ICe Angele

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان