03-12-2013، 14:10
مادر، من هرگز بهشت را زير پايت نديدم، زير پاي تو آرزوهايي بود كه به خاطر من از آن گذشتي، در آن دنيا حلالم كن.
مرا ببخش مادر.-___-♥
مرا ببخش مادر.-___-♥
|
به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو |
||||||||||||||||||||||||||||||||
03-12-2013، 14:10
مادر، من هرگز بهشت را زير پايت نديدم، زير پاي تو آرزوهايي بود كه به خاطر من از آن گذشتي، در آن دنيا حلالم كن.
مرا ببخش مادر.-___-♥
03-12-2013، 14:21
مادرم همیشه در هر جا تنهایی ام را میشکنی
در قلبم اتاقی خالی دارم که با نام و یاده تو پر میشود تو برای من حکمه زمین و داری بودنت تضمینه زندگی تمام گفته ام این است دوستت دارم
03-12-2013، 14:32
تا اینجا جمله ی مهتا خیلی قشنگه
03-12-2013، 14:55
گویا بهشت هم کویر است این را دیشب از کف پای مادرم فهمیدم............
03-12-2013، 14:56
دانه ای بودم تو باران محبت را بر سرم ریختی تو افتاب نگاهت را به من ارزانی دادی جوانه زدم و شکوفه دادم حالا شکوفه هایم را به تو تقدیم میکنم مادر ابی دریا ها وسعت بی کرانی از نگاه توست و بی کران دشت ها وسعت ناچیزی از قلب توست مثل پرنده ای کوچک از ناچیز نگاهم به پهنه نگاهت می نگرم وهمچون نسیم قلبت را در مینوردم تا خود را بیابم در بی نهایت واژه های دنیا مادر
03-12-2013، 15:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-12-2013، 15:18، توسط عشق =..........)
زمیـــــــــــــن خوردن وقتی قشنگه، که هدفت بوسیدن پای مادر باشه
زمیـــــــــــــن خوردن وقتی قشنگه، که هدفت بوسیدن پای مادر باشه تلخی قصه اونجاست که وقتی دلم سوخت ، دلش خنک شد زمین خوردن وقتی قشنگه هدفت بوسیدن پای مادر باشه!!!!
03-12-2013، 15:44
**********گر پادشاه عالمی***************آخر گدای مادری**********
مادرم مرا ببخش اگر روزی بی حوصله بودم اگر روزی بی اعتنایی کردم بداخلاقی هایم را جدی نگیر که من بدون تو هیچم...
03-12-2013، 15:57
مادرم دوست دارم!!!!!!!!!!!
چون هر چقدر جملت ساده تر باشه مادر بهتر خوشش میاد!!!!!! حالا سپاسمو بده+جایزه
03-12-2013، 16:04
اگر تمام حلزونهای عالم دست به دست هم بدهند تا به چین رنج هایت سفر کنند؛
باز هم کاری از پیش نخواهند برد ، گیرم عصاره شفابخش هم داشته باشند. چین و چروک رنجهایت را مرهمی نیامده مادر ...
03-12-2013، 16:09
اگر تمام حلزونهای عالم دست به دست هم بدهند تا به چین رنج هایت سفر کنند؛
باز هم کاری از پیش نخواهند برد ، گیرم عصاره شفابخش هم داشته باشند. چین و چروک رنجهایت را مرهمی نیامده مادر ... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از مرگ نمی ترسم من فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادرم را پیدا نکنم ...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|