امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

ما 5شنبه ميريم مدرسه
جمعه هم کلاس داريم
cry girl
کل هفته مدرسه:/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*
آگهی
(03-12-2013، 15:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض
من فردا امتحان دارم -_-
منم امتحان حرفه دارم!Big Grin
بای آآآآآآآآآآآآآآآآآآل منم برویم!
(03-12-2013، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام؟1=)

آرع بیــآ . . (((:

فقــط میخــوآی بیــآی یـه دودسـت لبـآس هم بـرآ خـودت بیـآر چون اینجـآ مـن لبـآس اضـافی نـدآرم . .!!

هووووووووووووووووووو!
باوشه میارم!
فلن بای
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-12-2013، 15:36)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب میخوام برم بیرون با ادم خاصی حالم خوب نی اه:ا
ادم خاص کیه؟Angel
یه بنده خداAngel
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 166

(03-12-2013، 15:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما 5شنبه ميريم مدرسه
جمعه هم کلاس داريم
cry girl

دیــگه دوسـم نـدآری . . cry girl !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 166
من تو قبرمم نميرم امتحان بدم(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-12-2013، 15:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بنده خداAngel
هان!Angel
(03-12-2013، 15:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما 5شنبه ميريم مدرسه
جمعه هم کلاس داريم
cry girl

مثه ما!
بایSleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-12-2013، 15:37)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض
من فردا امتحان دارم -_-
منم امتحان حرفه دارم!Big Grin
بای آآآآآآآآآآآآآآآآآآل منم برویم!
(03-12-2013، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام؟1=)

آرع بیــآ . . (((:

فقــط میخــوآی بیــآی یـه دودسـت لبـآس هم بـرآ خـودت بیـآر چون اینجـآ مـن لبـآس اضـافی نـدآرم . .!!

هووووووووووووووووووو!
باوشه میارم!
فلن بای
مــآ پـریروز داشتیـم !! |:

بــاعشه . .(: خـدآفسـی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 166
(03-12-2013، 15:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما 5شنبه ميريم مدرسه
جمعه هم کلاس داريم
cry girl

نه دوست دارم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-12-2013، 15:38)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بنده خداAngel
هان!Angel

ما 5شنبه ميريم مدرسه
جمعه هم کلاس داريم
cry girl

مثه ما!
بایSleepy

رفیقم عشقم
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 166

(03-12-2013، 15:40)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما 5شنبه ميريم مدرسه
جمعه هم کلاس داريم
cry girl

نه دوست دارم

نـچ نـدآری!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان