امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(03-12-2013، 14:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:56)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:53)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبرمونHeart

من رفتمike

برو سلام برسون

تارا
بيا ديگه:|
صب کن آرایش کنم|:
((:

(03-12-2013، 14:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
(03-12-2013، 14:43)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

براي عمو صابر چيزاي كه گفته بود نوشتم فرستادم

کاره خیلی بچه گونه ای کردی-_-!
آبروی شما که نمیره |:
این کارا از بو بعید بود -_-

ادم دو بار بهش ميگه من از اين شوخي ها خوشم نميادنه هزار بار -_- هعي بهش ميگم با من شوخي اينجوري نكن لج بازي ميكنه
پسرا خُلن دیگه{:

(03-12-2013، 14:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
(03-12-2013، 14:43)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

براي عمو صابر چيزاي كه گفته بود نوشتم فرستادم

کاره خیلی بچه گونه ای کردی-_-!
آبروی شما که نمیره |:
این کارا از بو بعید بود -_-

ادم دو بار بهش ميگه من از اين شوخي ها خوشم نميادنه هزار بار -_- هعي بهش ميگم با من شوخي اينجوري نكن لج بازي ميكنه

فوش مونا هم هعی میده
چی مثلا؟
گفت مونا چه گوهی است

مونا غلط کرد

بهم گفت با شما نگردم چون میگه خرابت میکنن
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 159

آگهی
سلام علیکم!=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط MONA-GH ، βΑllεяiηΑ♡ ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-12-2013، 15:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:57)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:56)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو سلام برسون

تارا

رفتین برام یکی درست کنین

ما پيش خريد کرديم^_^

دوتا هم برا من بخرید ^.^
داش داش داش داش داشم من داش داش اهان ^.^
امرو خیلی خوشحالم ^.^
اهان ^.^

این مهسا نی|:
خره{:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(03-12-2013، 15:01)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم!=)

سلام نفس عسخم خوبی؟Heart
^__^

سپاس شده توسط *Nafas*
(03-12-2013، 15:01)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم!=)

سلام(:

خوبي؟

من تو قبرم
خيلي خوبه^_^
 سپاس شده توسط *Nafas*

سلام علیکم!=)

سلام نفسی ^.^
 سپاس شده توسط *Nafas*
تارا رست ميگه يه چيزي گفت خيلي ناراحت شدم
منم بهفتم جواب ابلحان خاموشيست -_--_-
 سپاس شده توسط pink lady

سلام علیکم!=)

نفسیییی^_^
 سپاس شده توسط *Nafas*
(03-12-2013، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 15:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:57)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2013، 14:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا

رفتین برام یکی درست کنین

ما پيش خريد کرديم^_^

دوتا هم برا من بخرید ^.^
امرو خیلی خوشحالم ^.^
اهان ^.^

این مهسا نی|:
خره{:

يه قبر خوب واسش جور کردم8|
(03-12-2013، 15:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا

رفتین برام یکی درست کنین

ما پيش خريد کرديم^_^

دوتا هم برا من بخرید ^.^
امرو خیلی خوشحالم ^.^
اهان ^.^

این مهسا نی|:
خره{:

وای تارا دارم بال درمیارم ^.^
همه وسط اهان ^.^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان