امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
قلبــ... من تعطيل شد 
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 122
آگهی
من ميرم به فريد ميگم هي حرف مفت برا من در مياره جلو همه ابروم و جلوي همه برده
 سپاس شده توسط Adl!g+
خوب براي سلامتي روح همين پسر يك دقعه سكوت
قلبــ... من تعطيل شد 
(02-12-2013، 19:00)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین
می تونی پیام هایی که واست حرف در اورده رو واسه فرید نقل قول کنی
مگه کسی باور کردBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(02-12-2013، 19:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:00)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین

نميدونم ميترس اخرش زايه شيم
(02-12-2013، 18:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:56).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:53)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب مزاحمان خاموشيست
من شدم مزاحم؟

تو كه نه پسره Dodgy

(02-12-2013، 18:54).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا مهروبون

الان مادر بزرگ پدريم مياد  فاتحه رو همه برا بخونيد وپس از مرگم يك دقيقعه سوكت كنيد  وسيت من
مامان بزرگ به اين خوبي داري

هي تف ماليم ميكنه 2mo5
اره خیلی بده این مادر بزرگ های پدری همین شکلین
من قبلا محروم بودم با من درنیوفتید!!!!!
صبر كن براش يه اش ميپزم مواد اوليش
دوهزار كيلو روغن
پنجاه كيلو كشك
بيست كيلوم نخوود وووووووو

(02-12-2013، 19:04)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:56).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:53)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شدم مزاحم؟

تو كه نه پسره Dodgy

(02-12-2013، 18:54).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا مهروبون

الان مادر بزرگ پدريم مياد  فاتحه رو همه برا بخونيد وپس از مرگم يك دقيقعه سوكت كنيد  وسيت من
مامان بزرگ به اين خوبي داري

هي تف ماليم ميكنه 2mo5
اره خیلی بده این مادر بزرگ های پدری همین شکلین
خدا به داد من پرسه كه مريزم Confused
(02-12-2013، 19:04)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین

نميدونم ميترس اخرش زايه شيم
نه زایه نمیشیم من یه بار خودم یکی مثل این رو به فرید گفتم کار کردBig Grin
خوب فقط کافیه تمام پیام هایی که واست حرف در اورد به فرید بگی و نقل قولش کنی و یا بگو بیاد این صفحه های گفت و گو ازاد رو ببینه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان