امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

درود /
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، MONA-GH
آگهی
(29-11-2013، 22:11)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزي فقط بهش گفت درمورد عشق وعاشق با رزي حرف نزنين كه دلش خونه
واقعان كه همه  چيز زندگي منو به همه گفتي اره خوب اون تصادف كرد مرد كه چي منم هنوز دوسش دارم بيا حالا همه فهميدن
خداحافظ

همه چيزو كه خودت گفتي
روزيتا از فكرو خيال بيا بيرون اون مرد رفتتتتتتتتتتتتتــــــــــــــ خوشگل من چرا نميفهمي
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 58
(29-11-2013، 22:08)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کسی راه سراغ نداره فرداع نرم مدرسه؟:/

خو عزیزم .. خودتو بزن به موش مردگی (:
نمیشه مامانم یه مار هفت خطی هس که اصن.........:|
(29-11-2013، 22:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:11)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعان كه همه  چيز زندگي منو به همه گفتي اره خوب اون تصادف كرد مرد كه چي منم هنوز دوسش دارم بيا حالا همه فهميدن
خداحافظ

همه چيزو كه خودت گفتي
روزيتا از فكرو خيال بيا بيرون اون مرد رفتتتتتتتتتتتتتــــــــــــــ خوشگل من چرا نميفهمي
ميفهم ولي كسي نيست دركم كنه
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 58« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 58
(29-11-2013، 22:13)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ

همه چيزو كه خودت گفتي
ميفهم ولي كسي نيست دركم كنه
ميخواي بريم خصوصي
نه لازم نيست خداحافظ همه مونا اس نده ميخوام يكمي تنها باشم
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 58« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 58
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
(29-11-2013، 22:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:08)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه !! امضآت آشنآ میزنه (:

همگــــــــــــــی در افق محــو شدین عآیــــــــــــــــــآ؟
(29-11-2013، 22:16)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای من؟:|
(29-11-2013، 22:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:16)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای من؟:|

پ ن پ! امضآی عمه م =)

آرع .. رآسی موضوع منو دیدی رآجب آواتــآر دخملونه؟؟
رزی من چیزی نمیونستم
فخ بم گف سوالا عشقی نکنم همین
خودت جـَو دادی
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان