29-11-2013، 9:06
خرما همیشه یکی از مغذی ترین و مفید ترین غذاهایی بوده که بسیار تحت نظر پزشکان به خوردن آن توصیه شده است. اما خرما هم مانند سایر خوراکی ها خط قرمزهایی برای بیماران دارد که باید از خوردن آن اجتناب کنند.
با توجه به گفته های برخی از متخصصان تغذیه، خوردن خرما برای دیابتیها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمیشود.احمد ساعدی، متخصص تغذیه گفت: خرما یکی از میوههایی است که در رژیم غذایی هر فردی باید قرار بگیرد زیرا قند موجود در آن انرژی رسانی میکند.
وی افزود: روزانه ۲ عدد خرمای متوسط برای دیابتیها متناسب است و بیشتر از آن توصیه نمیشود.
ساعدی خاطر نشان کرد: خرما برای دیابتیها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمیشود.
در ادامه صحبت ها ایشان خاطرنشان کرد: "تبخال ویروسی است و خرما برای افراد مبتلا به عارضه تبخال مناسب نیست زیرا خرما قند خون را بالا میبرد و ویروسهای تبخال در رشد خود از قند موجود در خرما استفاده میکنند.این متخصص تغذیه افزود: مصرف خرما با شیر و ماست توصیه میشود و جلوی گرسنگی و تشنگی را میگیرد."
به گفته ایشان استفاده از خرما ۲ تا ۳ عدد میتواند به عنوان جانشین میوه باشد همچنین میتوان برای تهیه کیک و شیرینی از خرما استفاده کرد که ضرر کمتری نسبت به شیرینهای معمولی خواهد داشت.
با توجه به گفته های برخی از متخصصان تغذیه، خوردن خرما برای دیابتیها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمیشود.احمد ساعدی، متخصص تغذیه گفت: خرما یکی از میوههایی است که در رژیم غذایی هر فردی باید قرار بگیرد زیرا قند موجود در آن انرژی رسانی میکند.
وی افزود: روزانه ۲ عدد خرمای متوسط برای دیابتیها متناسب است و بیشتر از آن توصیه نمیشود.
ساعدی خاطر نشان کرد: خرما برای دیابتیها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمیشود.
در ادامه صحبت ها ایشان خاطرنشان کرد: "تبخال ویروسی است و خرما برای افراد مبتلا به عارضه تبخال مناسب نیست زیرا خرما قند خون را بالا میبرد و ویروسهای تبخال در رشد خود از قند موجود در خرما استفاده میکنند.این متخصص تغذیه افزود: مصرف خرما با شیر و ماست توصیه میشود و جلوی گرسنگی و تشنگی را میگیرد."
به گفته ایشان استفاده از خرما ۲ تا ۳ عدد میتواند به عنوان جانشین میوه باشد همچنین میتوان برای تهیه کیک و شیرینی از خرما استفاده کرد که ضرر کمتری نسبت به شیرینهای معمولی خواهد داشت.