امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(28-11-2013، 21:11)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعععععععی:-)

قشنگ معلومه تازه به دوران رسیده ای :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
آقا این اسمه چرا این شکلی چپکی میشه؟واااااااااااااااااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(28-11-2013، 21:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 21:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 21:04)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا اینجا کی انقدر شلوغ پلوغ شد بیشوورا antisirk

ای دخدره ی خل و چل عکس مادر حامله گذاشتی ؟؟ ::|
عوضش کن زود !

به خلو چلی تو که نیستم عیزم Tongue

حاملم خب برای چی بردارم؟
اوووففف از دست تو ! Angel
(28-11-2013، 21:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اه فری رنگ نویسنده ها چی شد یه تز دادن بعد ولش کردن :|

صابره دیگهBig Grin
صابر >_______________<
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
نقل قول: اره عربه گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 390 من جدن در جد خل و چل بودم تازه فهمیدی ؟ گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 390
اره! Big Grin

نقل قول: آقا نظرتون چیه اسممو بزارم $H!V@
با منی دیگه؟ چون فقط من اقام.
چرته.

نقل قول: باشه فردا صب برات میریزم
الان خسته بودم اومدم خونه
من جدی گرفتما! اگه فردا برات پ.خ کردم شماره کارت رو و تا 24 ساعت 20 هزار تومن نریختی توی فلش محرومت می کنم.
نقل قول: حاملم خب برای چی بردارم؟
انگار خیلی دوست داری حامله بشی شیوا!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR ، Mohammad 77 ، τοxικ
(28-11-2013، 21:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 21:11)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 390
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
بچه ها من در آستانه خودکشیم توروخدا یکی بحرفه
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(28-11-2013، 21:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اره عربه گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 390 من جدن در جد خل و چل بودم تازه فهمیدی ؟ گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 390
اره! Big Grin

نقل قول: آقا نظرتون چیه اسممو بزارم $H!V@
با منی دیگه؟ چون فقط من اقام.
چرته.

نقل قول: باشه فردا صب برات میریزم
الان خسته بودم اومدم خونه
من جدی گرفتما! اگه فردا برات پ.خ کردم شماره کارت رو و تا 24 ساعت 20 هزار تومن نریختی توی فلش محرومت می کنم.
نقل قول: حاملم خب برای چی بردارم؟
انگار خیلی دوست داری حامله بشی شیوا!

موافقم بات Sleepy

(28-11-2013، 21:15)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2013، 21:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داریم داریم .../
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(28-11-2013، 21:15)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من در آستانه خودکشیم توروخدا یکی بحرفه
حالا ميخواي با چي خودكشي كني طناب دار . رگ زدن .مرگ موشخورد يا....؟
بچه ها امشب نود داره بالاخره ميتونم ببينمRolleyes!!!
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، FARID.SHOMPET ، τοxικ
(28-11-2013، 21:13)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا این اسمه چرا این شکلی چپکی میشه؟واااااااااااااااااااا

خاله ایDodgy|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 147 مهمان