نظرسنجی: آیا نظریه ی داروین رو قبول دارید و فکر میکنید ما حاصل یک تکاملیم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اثبات وجود خدا2

(31-08-2012، 20:35)parsa1995 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه چیز :بگو خدا چجوری از اول بوده و هیچ خالقی نداشته.یعنی همینجوری چشاشو وا کرده دیده هست دیگه .بعدشم گفته حالا یه چی بیافرینیم حال کنیم.
فقط نگو که خدا خودش تو قران گفته به این موضوع فکر نکنید که یا دیوونه میشید یا کافر.یا مثلا عقل ما توانایی درکشو نداره.چون عقل اشرف مخلوقات نباید ضعیف باشه که در  این صورت خودش جلوه ی نقص در افرینشه
سلام کتاب محمد تصویر جمال خدا رو بخونید انشا الله جواب میگیرید

سلام من عاشق داروینم وبه همه دوستان پیشنهاد میکنم کتاب شور هستی رو بخونید تا اول با شخصیتش اشنا بشید و جریان این نظریه هم توش هست
خدایا هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر عمری گرفته ای نکند تا رها کنی
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، sheybolkhazib
آگهی
زمین اول یه سیاره خالی بوده که درصده بسیار بالاشو اب تشکیل میداده تا انسانها رسیدن
پاسخ
من با هاش مخالفم
پاسخ
(18-09-2013، 20:57)سهیل ساحر.� نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمین اول یه سیاره خالی بوده که درصده بسیار بالاشو اب تشکیل میداده تا انسانها رسیدن
این آب از چی بوجود اومده؟ این سیاره از کجا اومده؟یهو یه انفجار بوجود اومد؟درسته؟خوب قبل این انفجار باید هیچی باشه دیگه؟چجوری از تو هیچی،چنین انفجاری رخ میده؟اونم با چنین نظمیHuh
پاسخ
(01-09-2012، 15:08)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالبه ها
حتی دیگه کافر ها هم خدارو قبول دارند اما شماها توی یک مملکت اسلامی سئوال میکنین ایا واقعا خدا وجود دارد Huh
مذهب پروتستان و خیلی از امریکاها و روسیه ای ها و کانادایی ها هم خدارو قبول ندارن
پاسخ
[quote pid=1068512 dateline=1379532675]
مذهب پروتستان و خیلی از امریکاها و روسیه ای ها و کانادایی ها هم خدارو قبول ندارن
[/quote]
خدارو بعنوان یک اصل بنیادین قبول دارن نه مثل خدای ما مسلمونا که ناظر اعماله ماستSmile
پاسخ
نمیتوان وجود خدا یا عدم وجود او را اثبات كرد گرامی !
مخصوصن این برهان هایی که شما گفتید !  هر چقدر دلیل علمی یا فلسفی برای اثبات یا عدم اثبات بیاوریم باز به گزاره هایی میخوریم كه نمیتوانیم توضیح منطقی برای ان بدهیم.چون گزاره ایی همیشه صادق یا همیشه کاذب نیست.
برهان نظم:*
می گوید چون دنیا و آفریده ها منظم هستند پس آفریننده دارند و هیچ چیز نمی تواند تصادفی و بی هدف باشد.
در رد این برهان کافیست بدانیم که نظم یک تعریف نسبی است. یعنی اگر قرارگرفتن اجزایی از دید ما به منظوری مشخص منتهی شود، آن مجموعه منظم است. مثلاً اجزای چشم را چون در کنار هم منجر به دیدن می شوند منظم میدانیم ولی اگر انتظار داشته باشیم که با چشم بشنویم دیگر چشم را موجودی منظم نمی دانیم. یا زلزله را که باعث تخریب محیط می شود عملی نامنظم میدانیم در حالیکه تحت تأثیر قوانین فشار و و تخلیه انرژی انتظار میرود که رخ بدهد، پس منظم است! در واقع نظم تعریفی نیست که درون هر چیز باشد، بلکه در ارتباط نسبی با محیط اطراف آن چیز معین میشود. پس هر چیزی می تواند منظم یا نامنظم باشد.
واین برای ما انسان ها محاله که بتونیم به بود یا نبود خدا پی ببیریم ولی من خودم  باور دارم که حتا اگه خدایی هم وجود داشته باشه هیچ دخالتی تو زندگی ما انسان ها و البته طبیعت نداره فقط به عنان یک تماشاگر یا هرچی !
 در مورد تکامل از وازه ی صحیحی استفاده نکردید به ان میگویند فرگشت!
همیشه این پرسش برای من جذاب بود که آیا بی نهایت وجود داره؟
شاید بشه خدا رو به بی نهایت تشبیه کرد!
انگیزه ای برای میل!
وقتی به جلو حرکت میکنی، دنبال هدفی هستی
به نظرم تعصب، حس ترسناکیه!
همیشه لزومی برای بدست آوردن جواب نیست!
همیشه این راز آزارت میده که در پشت پرده این زندگی (حیات سلولی) چه دستی هست؟
کشف ذره خدا تازه شروع این داستان بود!
چرا کسی نمیپرسه الکترون از چی تشکیل شده؟

(30-08-2012، 22:37)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در کل با نظریات داروین مخالفم.
نظریات تبعیضی ونازیسمی همگی از یکی از نظریات داروین سرچشمه می گیرند
دوست گرامی با احترام میگم که بهتره به جای چرند بافی یکم مطاللتونو ببرین بالا!
اینی که الان شما گفتی یعنی چی 0.o

اثبات وجود خدا2 3
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دلایل اثبات وجود خدا
  دلایل عدم وجود خدا!
  از کجا بدانیم که امام زمان (عج) وجود دارد؟
  آیا قبل از حضرت ادم(ع)انسان هایی وجود داشتند؟
  آیا وجود لاک بر روی ناخن غسل و وضو را باطل میکند؟
  نشانه هایی از از وجود خداوند مهربان
Heart اثبات وجود خدا قابل توجه بعضیا
  یعنی بین روحانیون ۳۱۳ نفر مخلص وجود ندارد که امام زمان (عج) ظهور کند؟!
  خدا چگونه به وجود آمده استـ ؟
  اثبات خدا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان