امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اس ام اس خنده دار جدید ۹۲

نقل قول:
اس ام اس خنده دار ۹۲ جدید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس خنده دار جدید ۹۲ 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس خنده دار ۹۲ جدید : اگر میخواهید لبخند بر لبانتان طنین انداز شود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس خنده دار ۹۲ جدید را که برای شما آماده کرده ایم بخوانید و برای دوستانتان دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس کنید.
اس ام اس خنده دار ۹۲ جدید

شعر جدید دخترا: ی کلیپس دارم قلقلیه سرخ وسفید نیم متریه میزنم رو سرم هوا میرم نمیدونی تا کجا میرم من این کلیپسا نداشتم قد کوتاهی داشتم افسردگی می داشتم بی افم بهم عیدی داد ی کلیپس نیم متری داد …!!!!!

تبلیغ یه آموزشگاه تعلیم رانندگی : بانوانی که پارک دوبل را طی دوره ی دو ماهه فرا گیرند از پنجاه درصد تخفیف ویژه ی ما برخوردار خواهند شد. ینی فقط میتونم بگم عمق مطلب تو حلقم !!!

اس ام اس خنده دار باحال

از قلبم پرسیدم فرق عشق ودوستی چیه؟ قلبم جواب داد: عاخه الاغ کارمن تامین خون بدنته ،، اینو باید از عقلت بپرسی ،، گوسفند،،، ناموسن تا حالا اینجوری قانع نشده بودم ،،

امروز برای اولین بار دیدم تو ماشین عروس دوتا دختر نشسته بودن بعد از کلی دقت فهمیدم اونی که کلیپس نداره مرد ست !!!!!!

اس ام اس تیکه دار

هوا انقد دو نفرس یه وقت زشت نباشه من تنهایی میرم بیرون اس ام اس خنده دار جدید ۹۲ 1 )))

من نمیدونم اگه ویفر رنگارنگ نبود این امیرعباس خان پسر دوسال ونیمه گل بنده ازچی تغذیه میکرد.ترتیب یه بسته چهل تاییشو تو سه روز میده.

مورد داشتیم پـسـره داد زده، شـیـرش خشـک شـده!!

همیشه اول هر جمله ش می گفت: “گلم، نفسم، زندگیم” اونقدر از دیدن و شنیدن اون کلمات خوشحال میشدم که خوشبختی از گوشامم می زد بیرون!!! اما زمانی که توی اوج دعوا و نامردیاش باز همه فحشاش رو با همون گلم و نفسم بهم گفت فمیدم که اون کلمات تکه کلامش بود بیشعور

دیروز چهلم پدر بزرگم بود(خدا اموات شما رو هم بیامرزه) منم داشتم تو خونه واسه فک وفامیلامون خرما تعارف میکردم که یهو زن داییم گفت :”خوشگلم واسه منم بیار” فک کردم با منه سریع خواستم برم طرفش دیدم منظورش پسر خالمه که داره چایی تعارف میکنه بعدش همه متوجه سوتی که داده بودم شدن و دختر داییم هم اومده با یه نازی میگه: آخه تو کجات خوشگله هورتن(همون فیل خنگ) …با اون دماغت!!!! مجلس عزا نبود که مجلس گاز زدن فرش وموکت ومبل بود!!! یعنیییییییی حاضر بودم برم عین تکفیری ها کمربند انفجار به خودم ببندم و خودم پیش دختر داییم منفجر کنم با اون سلیقه اش!!!!

دیروز یه دختره داشت از زیر یه ساختون نیمه کاره رد میشد، یهو از بالا یه آجر افتاد تو سرش ولی هیچ اتفاقی براش نیوفتاد! نگو آجره خورده به کلیپسش جونشو نجات داده کلید اسرار این قسمت : کلیپس هارا مسخره نکنید اس ام اس خنده دار جدید ۹۲ 1 )

دلیل شهرت روزی انیشتین به چارلی چاپلین گفت : می دانی آنچه که باعث شهرت تو شده چیست؟ “این است که تو حرفی نمیرنی و همه حرف تو را می فهمند”! چارلی هم با خنده می گوید : تو هم می دانی آنچه باعث شهرت تو شده چیست؟ “این است که تو با اینکه حرف میزنی، هیچکس حرفهایت را نمی فهمد”!

اس ام اس ته خنده

دغدغه این روزای دخترا: حالا که توافق هسته ای کردیم یکی به ما بگه چی بپوشیم ؟

کشفیات جدید: “ دخترها از آنچه در زمستان میبینید لاغرترند ”!

اگه تونستین زبونتونو از دهنتون در بیارینو بگین ژ . . . . . . حتما الان داری مثل دیوونه ها زبونتو در اوردی و میگی ژ و قطعا نمی تونی !.

اس ام اس خنده دار جدید ۹۲ 1
پاسخ
آگهی
ممنون
پاسخ
ممنونBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
ممنون قشنگ بودن

Heartاوج پیشرفت 30/40سال دیگه وقتی معلوم میشه که مادر بزرگای دماغ عملی بخوان از گذشته برای نوه هاشون بگنHeart
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جوک جدید جدید داااااااااااااااااااااااااغ
  اس ام اس جدید و خنده دار
  پیامک های جدید و خنده دار شروع هفته
  اس ام اس جدید جوک خنده دار دوستانه
  اس ام اس خنده دار و جدید
  اس ام اس جدید و خنده دار بسیار خفن و شاد
  اس ام اس خنده دار و سرکاری جدید
  اس ام اس خنده دار جدید و باحال
  سری سوم اس ام اس جدید و خنده دار عید نوروز 94
  اس ام اس خنده دار و جوک جدید

پرش به انجمن: