امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پــرسش و پاسـخ هـآی دینی شمــآ

(07-09-2013، 1:12){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|:بله مرتد میشی و اگه یکی بکشتت یعنی هیچ کار بدی انجام نداده! 
برای همین میگم دین اسلام دین وحشیگری و حونخواریه حالا هی بگید نه:|

اولا بوضوح داخل قران اومده (( لا اکراه فی الدین )) پس دین و دینداری دور از اجباره و یک حقیقت درونیه.

اما ارتداد شخصی نیست. ارتداد به معنی تعویض دین هم نیست. همونطوری گفتم هر شخص میتونه دین خودش رو انتخاب کنه و ازش پیروی کنه چون دین مربوط به باطن افراد میشه . اما ارتداد اصلاً ارتباطی با حوزه اعتقاد فردی ندارد، بلکه حقیقتی اجتماعی است؛ به همین خاطر اولین شرط ارتداد، اظهار کردن ارتداد است.
مرتد در مقابل دین اسلام موضع گیری میکنه . موضع گیری علیه دین در یک جامعه ی دینی یعنی موضع گیری در برابر همه ی اصول جامعه و بر هم زدن نظم.

اما اگر کسی باور خود را رواج نداد و به امنیت فکرى و فرهنگى جامعه آسیبى وارد نکرد، به او کارى ندارند چرا که اساسا در اسلام چیزی مثل تفتیش عقائد وجود ندارد.

یک تمثیل مطرح میکنم وآن این که اگر شخص بیماری را پیش شما بیاورند و شما بفهمید که او بیماری او طوری است که اگر یک لحظه هم در کنار شما بایستد شما هم مبتلا به این بیماری خواهید شد حال آیا شما این اجازه را به خود میدهید که در کنار او باشید ؟ ولو برای یک لحظه ! قطعا پاسخ منفی است
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، τοxικ ، s.amiri ، hosein(●̮̮̃•̃)
آگهی
ترویج یا تخریب ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم اقلیت ها تو ایران حق ترویج دارن. مثلا از طرف مدرسه که رفته بودیم موزه ی زرتشتیان کرمان به هر کدوممون یه کتابچه دادن.
فرد مرتد کارش تخریبه نه ترویج.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط s.amiri
(28-11-2013، 17:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خير اينگونه نيستهمين 2ماهه پيش 40وهابي رو براي ترويج دينشون اعدام كردند
همين 3روز پيش 8 بي دين رو به خاطره ترويج عقايد اعدام كردند
3ماه پيش 20 زرتشتي رو اعدام كردند
2هفته پيش 35مسيحي رو به خاطره برگزار كردن مراسم در كليساي شخصي اعدام كردند
2هفته پيش دفتر روزنامه ي بهار رو كه از سنيان دفاع ميكرد رو بستند

خير همه انسان هستند و منم ميتونم بگم كه مسلمونا كارشون تخريبه نه ترويج

منبعت رو بگو تا ماهم بریم ببینیم حرفات راسته یا نه این که دیگه خبره مطلب نیس که بگی من 300تا کتاب دارم و خوندم یادم نیس کدوم کتاب بود منبع خبریت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Heart من عاشق abolfazl6173 ام Heart
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، bahare_021
(01-12-2013، 19:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام سوال هاي شما صرفا جهت مسخره كردنه منه و واسه همين بهتون نميگم و اگه ايشون mohsenniceboy خواستن بهشون در پيام خصوصي ميگم با شما حرفي ندارم

بگو منبع ندارم خودتو خلاص کن چرا بهونه میاریBig GrinBig Grin
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، bahare_021 ، hosein(●̮̮̃•̃)
(01-12-2013، 21:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما فكر كن منبع ندارم و اصلا هم واسم مهم نيست.اگه mohsenniceboy خواس بهش ميدم اگه هم كه نه كه هيچي

25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، hosein(●̮̮̃•̃)
باعرضه سلام من یه سوال داشتتم که امیدوارم ج بدید من قسم خوردم ک چت نکنم یعنی دیگ نرم جایی ک اسمش چت باشه حالا اینجا تو گفتگو آزاد اگ برم چت محسوب میشه یا نه امیدوارم جوابشو بدونید و منو راهنمایی کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط s.amiri ، ایرانی اسلامی
(02-01-2014، 4:57)تنهای دل شکسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعرضه سلام من یه سوال داشتتم که امیدوارم ج بدید من قسم خوردم ک چت نکنم یعنی دیگ نرم جایی ک اسمش چت باشه حالا اینجا تو گفتگو آزاد اگ برم چت محسوب میشه یا نه امیدوارم جوابشو بدونید و منو راهنمایی کنید.

چت یعنی گپ گفتگو تو نباید بگی هر چی توش چت باشه قسم خوردم شرکت نکنم باید میگفتی تو چتایی که غیر اخلاقی غیر دینین شرکت نمیکنم همین...

اینم کامنته معنیشم نظر دادنه خوب اینم یه نو گفتگوه تو قسمت یه کمی ابهام هست
اخه همسرمه عشقمه عمرمه
پاسخ
 سپاس شده توسط bahare_021
رفتن به دستشویی با پای چپ چه خوبی داره
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
(29-05-2014، 17:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتن به دستشویی با پای چپ چه خوبی داره

جواب: (علمی و دینی)
محققان به اين نتيجه رسيدند که اگرفردی با پاي چپ وارد دشویی بشود در آن هنگام سر بخورد درلحظه زمين خوردن وزن بدن به پاي راست منتقل ميشود وبدين طريق ميتوان تعادل را حفظ کرد وباعث جلوگيري اززمين خوردن شد.
ازنظر علما دلیل دیگری هم دارد,اگر در لحظه ورود به توالت انسان جان بدهد واز آنجاکه بدن انسان به  پای راست حمل شده وسپس می افتد  پس چون لحظه ورود پای راست بیرون از توالت بوده درنتیجه فرد به بیرون از توالت واژگون میشود .مطمئانا هیچ کس دوست ندارد که در داخل  توالت جان خود را از دست بدهد وجسدش را از درون آنجا پیدا کنند
.
پــرسش و پاسـخ هـآی دینی شمــآ 7
پاسخ
 سپاس شده توسط ایرانی اسلامی
زمانی که ما روزه داریم میشه به استخر رفت؟
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دینی که با خوردن آب در ملا عام به خطر بیفته!
  نگاهی به شیوه زندگی و سلوک دینی امام رضا (ع)
  ܓ نـآمه هـآی نَهجُ البلاغـه
  اطلاعات عمومی دینی ومذهبی*
  غیرت دینی
  5عمل مستحبی دینی با اثر گذاری بسیار عمیق
  جنجال علمای دینی ورس بر موضوع ازدواج با دختر سادات
  جراحی زیبایی بینی و انجام فرایض دینی
  [*•زندگی نآمه امآمآن و بزرگآن دینی•*]
Rainbow آیا ساده‌زیستی‌مسئولان ضرورتی دینی‌است؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان