امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ

کیه؟؟؟HuhHuhHuh
پاسخ
 سپاس شده توسط *pariya
آگهی
واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا که اصلا هیچ کدوم از اینایی که نوشتن دیگه خوششون نمیاد لیاقت هیونمو ندارن یعنی حدود99% هیونمو به خاطر قیافه دوست دارن بمیرم بیچاره هیونم من بکشنمم به هیچ کس نمیدمش هرجور میخواد باشهAngel
پاسخ
 سپاس شده توسط *pariya
(17-11-2013، 13:15)asalgharazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا که اصلا هیچ کدوم از اینایی که نوشتن دیگه خوششون نمیاد لیاقت هیونمو ندارن یعنی حدود99% هیونمو به خاطر قیافه دوست دارن بمیرم بیچاره هیونم من بکشنمم به هیچ کس نمیدمش هرجور میخواد باشهAngel
خودکشی نکن حالا!!!!!
اماراس میگه به خاطرقیافه نبایدکسی رودوست داشت!!!
♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ 3 [url=http://upload.tehran98.com/upme/]
پاسخ
 سپاس شده توسط *pariya ، گل سا2 ، 2G4E
خدا زیادش کنهConfused
پاسخ
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، *pariya
چشم تنگا دست از سر ما بر نمیدارن عجب شبیه افغانیا میمونه حالا بهت بر نخوره
BROKEN
پاسخ
 سپاس شده توسط M@HrOkh
این اصلا کی هست؟ Huh
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، *pariya ، جواد نکونام
واقعــا بـبیــن بــرای کی دارن خـودشونو به آب و آتیـش میــزنن . . .حــآلآ چه زشت باشه چه خشگــل . . خــوش به حــآل مــآمــآن و بــآبـآش وآلــآ . .!!

واقعــا ارزششــو دآرع . . . |:

سپــآس و حســی نسبـت بهــش نــدآرمــع. .!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط *pariya ، M@HrOkh
این کیه؟
من در رفاقت این گونه ام :
پایدار تا « پایِ دار » ... !

کانون هواداران کریس رونالدو در فلشخور

http://www.footballars.blogfa.com

http://www.flashkhor.com/forummember.php?action=profile&uid=91406
پاسخ
 سپاس شده توسط *pariya
(21-11-2013، 9:38)رئالی اصیل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟
بازیگروخواننده معروف کره ولیدرگروه دوست داشتنی دابل اس که فعلا به خاطر سربازی رفتن اعضا گروه ازهم جداشدن

(20-11-2013، 22:21)f222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم برمیخوره چون اصلا خوشم نمیاد که کسی بگه شبیه افغانیا میمونه اگه یه کم دقت کنی میتونی فرقشونوببینی خیلی سخت نیست
.
.
.
.
اینودارم به همه اونایی میگم که یاازکره ایا خوششون نمیادیااینکه بادیدن عکس بدون آرایش هیون دیگه ازش خوششون نمیادومیگن که زشته:خواهش میکنم اگه خوشتون نمیادنه سپاس بدین و نه نظربذارین منم تایه حدی تحمل میکنم ازاین به بعددیگه رعایت نمیکنم و تامیتونم جوابتونومیدم تااونجایی که خودتون پشیمون بشین فهمیدین؟؟
قابل توجه کسایی هم که میگن من دارم خودم و به آب و آتیش میزنم باید بگم که اصلااینجوری نیست ولازم نمیدونم که بخوام به کسی جواب بدم وبه کسی ربطی نداره...من دلایلی دارم ووظیفه ای ندارم که بخوام دلایلم و برای کسی بازگوکنم واونایی که هیونو نمیشناسن دیگه این سوال و نکنن چون تاحالا3..4بارتوضیح دادم دیگه ازاین به بعدجواب هیچکدوم داده نمیشه
عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ 3
♥♥        ♥♥              ♥♥                 ♥♥             ♥♥                 ♥♥
پاسخ
 سپاس شده توسط Nazanin501 ، ✓SHINE AGAIN✓
(20-11-2013، 22:21)f222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا شبیه افغانیانشده!!!فقط یه کم تغییرکرده!!بعدشم چرایه افغانی روباکره ای مقایسه میکنی؟ایناچه وجه مشترکی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryAngry
پاسخ
 سپاس شده توسط *pariya ، ko*minam ، 2G4E

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  |عکس های لی جونگ سو|
  بیو گرافی لی جونگ سوک
  عکس ها ی سریال بوسه شیطنت امیز با بازیگری کیم هیون جونگ همراه خلاصه
  عکس های قسمت اخر و بدون سانسور سریال ایمان (سرنوشت)
  اعتراف باحال ♥هیون جونگ♥
  مطالب خواندنی از زندگی سونگ جونگ کی!
  بیوگرافی جونگ یونگ هوا + عکس از گروهشون
  یه عالمه عکس خوشگل از کیم هیون جونگ لیدر گروه ss501 !!!
  عکس عشقم♥♥ جونگ ایل وو♥♥
  دختر مورد علاقه ی پارک جونگ مین...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان