17-11-2013، 13:13
کیه؟؟؟

|
عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
17-11-2013، 13:13
کیه؟؟؟
![]() ![]() ![]()
17-11-2013، 13:15
واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا که اصلا هیچ کدوم از اینایی که نوشتن دیگه خوششون نمیاد لیاقت هیونمو ندارن یعنی حدود99% هیونمو به خاطر قیافه دوست دارن بمیرم بیچاره هیونم من بکشنمم به هیچ کس نمیدمش هرجور میخواد باشه
![]()
20-11-2013، 22:14
(17-11-2013، 13:15)asalgharazi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودکشی نکن حالا!!!!! اماراس میگه به خاطرقیافه نبایدکسی رودوست داشت!!!
20-11-2013، 22:18
خدا زیادش کنه
![]()
20-11-2013، 22:21
چشم تنگا دست از سر ما بر نمیدارن عجب شبیه افغانیا میمونه حالا بهت بر نخوره
21-11-2013، 8:47
این اصلا کی هست؟
![]()
21-11-2013، 9:05
واقعــا بـبیــن بــرای کی دارن خـودشونو به آب و آتیـش میــزنن . . .حــآلآ چه زشت باشه چه خشگــل . . خــوش به حــآل مــآمــآن و بــآبـآش وآلــآ . .!!
واقعــا ارزششــو دآرع . . . |: سپــآس و حســی نسبـت بهــش نــدآرمــع. .!!!
21-11-2013، 9:38
این کیه؟
(21-11-2013، 9:38)رئالی اصیل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازیگروخواننده معروف کره ولیدرگروه دوست داشتنی دابل اس که فعلا به خاطر سربازی رفتن اعضا گروه ازهم جداشدن (20-11-2013، 22:21)f222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهم برمیخوره چون اصلا خوشم نمیاد که کسی بگه شبیه افغانیا میمونه اگه یه کم دقت کنی میتونی فرقشونوببینی خیلی سخت نیست . . . . اینودارم به همه اونایی میگم که یاازکره ایا خوششون نمیادیااینکه بادیدن عکس بدون آرایش هیون دیگه ازش خوششون نمیادومیگن که زشته:خواهش میکنم اگه خوشتون نمیادنه سپاس بدین و نه نظربذارین منم تایه حدی تحمل میکنم ازاین به بعددیگه رعایت نمیکنم و تامیتونم جوابتونومیدم تااونجایی که خودتون پشیمون بشین فهمیدین؟؟ قابل توجه کسایی هم که میگن من دارم خودم و به آب و آتیش میزنم باید بگم که اصلااینجوری نیست ولازم نمیدونم که بخوام به کسی جواب بدم وبه کسی ربطی نداره...من دلایلی دارم ووظیفه ای ندارم که بخوام دلایلم و برای کسی بازگوکنم واونایی که هیونو نمیشناسن دیگه این سوال و نکنن چون تاحالا3..4بارتوضیح دادم دیگه ازاین به بعدجواب هیچکدوم داده نمیشه
21-11-2013، 14:31
(20-11-2013، 22:21)f222 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا شبیه افغانیانشده!!!فقط یه کم تغییرکرده!!بعدشم چرایه افغانی روباکره ای مقایسه میکنی؟ایناچه وجه مشترکی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|