امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(20-11-2013، 19:51)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نی نی شیطونه تا به حال صدبار خدافظی کرده بعد برگشته!!!
‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

نخیــرم . . . اشتــبــآه گــرفــتــی . . /: !!! مــن بــرآی بــآر دوممــه . . |: !! دفعــه ی اول فاطمه قسمم داد موندم . . ولی این دفعه حتمیه !!

تا ببینیم! اگه دو ماه نیای ثبات قدمتو ثابت کردی! Smile

راست میـگه!
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Shadow of Death
آگهی
عع بابامم اینجاس -__-
چچچچچ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 189
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
(20-11-2013، 19:51)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

نخیــرم . . . اشتــبــآه گــرفــتــی . . /: !!! مــن بــرآی بــآر دوممــه . . |: !! دفعــه ی اول فاطمه قسمم داد موندم . . ولی این دفعه حتمیه !!

میبینیــم . . . ((:

(20-11-2013، 19:51)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

من برات مهمم ؟
ما که دیگه تو خصوصی همه چیو ریختیم وسط حالا اگه من قسم بدم میمونی؟

ممد کار از کار گذشته خو دیگه من برم . . (: بدرود تا درود تا یه سال دیگه (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 189
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shadow of Death ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(20-11-2013، 19:52)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه لـَعنَتی -_-

عع تارا؟؟0__0
سلام عیزم خوبی؟؟
چه خبرا؟؟
چی کارا میکنی؟؟
یه اس ندیا -__-

مهسا ^_^
خوبم خوبم!
هــوچی!
هــویچی-_-
من دیگه گوشی ندارم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death ، FARID.SHOMPET ، ★BlAcK EvIl★
(20-11-2013، 19:50)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:48)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
درود هم وطن

هم وطن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه توام اردبیلی هسی؟
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(20-11-2013، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.

‏.
برای من مهمه فرید!
می خوام صد سال سیاه نباشه!

یعنی چی؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(20-11-2013، 19:53)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:50)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2013، 19:48)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
درود هم وطن

هم وطن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه توام اردبیلی هسی؟
منظورم ایران بود
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، M.K.N
(20-11-2013، 19:51)assassins creed iv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من اینجا جا نی خدافس

ای خــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
اینجا جای مانیست

عه تو رفتی منم میرم
خداحافظ
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Aiden Pearce
اوهِـــــــــع

یه سال دیــگه کجا بــــوده...

نمیـــــــــتونــــیـــ...>_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
(20-11-2013، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

میبینیــم . . . ((:

(20-11-2013، 19:51)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‏.
‏.
برای من مهمه فرید!

من برات مهمم ؟
ما که دیگه تو خصوصی همه چیو ریختیم وسط حالا اگه من قسم بدم میمونی؟

ممد کار از کار گذشته خو دیگه من برم . . (: بدرود تا درود تا یه سال دیگه (:
آیسان.....
جون من....
جون فاطمه بمون.....
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان