امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(18-11-2013، 18:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:36)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:29)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باربارا منم دلم واست تنگیده بود خوب نیستم داییم تصادف کرده
گمشو:|
من بابام تصادف کرد همه جاش شیکست اصن ناراحت نشدم:|
اخه مامانم که درس نمیگه چشه که به من میگه دستش شیکسته به دختر خالم می گن سرش شیکسته اخر من نفهمیدم چش شده
چن روز پیش هم با ماشینش تصادف کرد ماشینش پوکید
هر سال یه چیزیش می شه دایم 22 دوسالش جای سالم تو بدنش نی
کلاس چندمی؟=)
شیشمTongue
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
(18-11-2013، 18:41)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود -___-
پگاه تو چرا مثه من تایپ میکنی؟0___0
جمع دخترونس:|
بیرون:|

دوباره تو چیزی که بهت ربط نداره دخالت کردی؟Dodgy
مگ دروغ میگم جمع دخترونس پیرمرد >__<
ماکان و رژی... دعوا نکنید لدفن
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(18-11-2013، 18:42)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه ی پیرمرد اومده:|
دهن منو باز نکنید که باز شه بسه نمیشه-__-

(18-11-2013، 18:42)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
اهم:|
 سپاس شده توسط pegah jb ، Shadow of Death
(18-11-2013، 18:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:41)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود -___-

پیرمرد؟25r3025r3025r3025r30
تا درودی دیگر بدرود همگی -___-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(18-11-2013، 18:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:42)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه ی پیرمرد اومده:|
دهن منو باز نکنید که باز شه بسه نمیشه-__-

(18-11-2013، 18:42)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
اهم:|

نه نه ماکان دوسته منه...رژی جوونم دعوا نکن ببین بت اخطار میده هاااااااااااااا
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
رژی منظورت از اهم همو سلام خودمون بود
ایا؟
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 167
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(18-11-2013، 18:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:38)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بالاترین نمرم همیشه ریاضیه پایین ترین نمرم ادبیات
ادبیات که خعلی اسونه0__0
نه خیرم ریاضی خیلی اسونه میگم ادبیاتم نمرش پایینه یعنی 19یا18 نه 15 16 ها
(18-11-2013، 18:44)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود -___-

پیرمرد؟25r3025r3025r3025r30
تا درودی دیگر بدرود همگی -___-
پیرمردی خوب-__-
گمشو-__-
رژی چرا پهنان میای؟
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 167
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان