امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

س. کسی هس؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
(18-11-2013، 18:12)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه نمراتی
به خودم امیدوار شدم تیز هوشان قبول شم به هر حال همهی نمره هام یا20 یا 19 شما ها هم دعا کنین تیزهوشان یا نمونه قبول شم
باربارا سلام
چه عجب اسممو درس گفتی0__0
من هستمBig Grin
(18-11-2013، 18:14)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س. کسی هس؟
سلام عخشم♥♥
 سپاس شده توسط pegah jb
(18-11-2013، 18:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:12)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه نمراتی
به خودم امیدوار شدم تیز هوشان قبول شم به هر حال همهی نمره هام یا20 یا 19 شما ها هم دعا کنین تیزهوشان یا نمونه قبول شم
باربارا سلام
بعد از یک ماه اومدم نمی خوای یه سلام درست وحصابی باهام بکنی؟
(18-11-2013، 18:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:14)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س. کسی هس؟
سلام عخشم♥♥

س.خوبی؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
(18-11-2013، 18:18)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س. کسی هس؟
سلام عخشم♥♥

س.خوبی؟
نع
ت خوبی؟^__^
 سپاس شده توسط pegah jb
[sup]هعی[/sup]
(18-11-2013، 18:17)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه نمراتی
باربارا سلام
بعد از یک ماه اومدم نمی خوای یه سلام درست وحصابی باهام بکنی؟
عجیجم^__^
خوفی؟
دلم برات نخود شده بود^__^
(18-11-2013، 18:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 18:18)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س. کسی هس؟
سلام عخشم♥♥

س.خوبی؟
نع
ت خوبی؟^__^

نع...
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان