امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

نقل قول: من میخواستم نویسنده ی تصاویر دیدنی بشم ولی چون نیاز نداشت و فعالیتم تو دانستنی ها خوب بود فرید گفت تو دانستنی ها نویسنده شو.اگر تصاویر مدیر خواست اونجا مدیر شو.ولی فکر کنم مدیر نخواد

پس ما بوغیم ک از یجا دیگ نویسندۀ بیارن گفتگو بد مدیرش کنن؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، яᎧмιиα
آگهی
منم هستم آ آ آ آ ......... ^ــــــــــــــــــ^
اواتار گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 98خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، яᎧмιиα
بچه ها دخترداييم اومد
كمك يه جاى قايم شدن لازم دارمcrying
(14-11-2013، 16:41)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:40)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:32)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:30)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:28)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی جواب سلاممو نمیده

سلام اریا

سلام

Blush

سلامAngel
سلام خواو خوا

حفه شوBig Grin
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 98
(14-11-2013، 16:40)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:36)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:34)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حال شما که مدیر یا نویسنده اید

بحث نویسنده شدن شما هم مطرح شده اما از بس اسپم میدید ممکنه منتفی بشه.

(14-11-2013، 16:35)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:34)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آریا دیگه تو دانستنی نمیخوای فعالیت کنی؟

چرا جدیدا چند تا موضوع گذاشتم ولی بیشتر تو تصاویر دیدنی فعالیت میکنم.

فایده نداره که. البته اگه بخوای مدیر بشی.
من میخواستم نویسنده ی تصاویر دیدنی بشم ولی چون نیاز نداشت و فعالیتم تو دانستنی ها خوب بود فرید گفت تو دانستنی ها نویسنده شو.اگر تصاویر مدیر خواست اونجا مدیر شو.ولی فکر کنم مدیر نخوادcrying

خوب اگه فعالیتت تو دانستنی خوب باشه مدیر بخشی می کننت که نیاز باشه.
(14-11-2013، 16:42)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بحث چرتیAngel
خداففففAngel

خیلی خداف
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
وبت نمیاد..!!!!!
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 98
(14-11-2013، 16:33)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:31)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـآ دیگـه نممیــــاد؟؟؟

نه!!!!

پاری کیه ؟
 سپاس شده توسط яᎧмιиα
(14-11-2013، 16:36)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:34)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:35)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:34)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه به خدا من اسپم نمیدم نمیدونم چرا همه مدیرا احساس میکنم باهام لج هستن
(14-11-2013، 16:43)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:40)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخواستم نویسنده ی تصاویر دیدنی بشم ولی چون نیاز نداشت و فعالیتم تو دانستنی ها خوب بود فرید گفت تو دانستنی ها نویسنده شو.اگر تصاویر مدیر خواست اونجا مدیر شو.ولی فکر کنم مدیر نخوادcrying

خوب اگه فعالیتت تو دانستنی خوب باشه مدیر بخشی می کننت که نیاز باشه.

فعالیتمو بیشتر میکنم.ولی فکر نکنم مثل فعالیت تصاویر دیدنیم بشه
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان