امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(14-11-2013، 16:04)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای همگی=)
داري ميري باربارا؟
باشه باي Sad
آگهی
چرا هیشکی به من ج نمیده
(14-11-2013، 16:07)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی به من ج نمیده

چه سوالی پرسیدی عزیزم
سـلام (:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 90
 سپاس شده توسط ICe Angele
(14-11-2013، 16:05)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلرخ توچی؟

دوسال!

(:  ......  nobody  is  #perfect
(14-11-2013، 16:03)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای دارم میمیرم

خب بگو سوم و چلمت کیه بیایم شام بخوریم...گشنمهBig Grin
شوخی بود به دل نگیرBig Grin
(14-11-2013، 16:05)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:02)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:59)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:55)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم فیزیک 37 ص جزوه داده روانی گفته شنبه امتحان میگیرم:|
این حقه؟؟؟*_*
زنیکه اسکول
12 ص حل کردنی=/
میخوام خودمو بکشم
کسی میاد کمک؟؟:|

بر عکسه استاده ما
اااا مگه استادتون چ جوریه؟؟؟
خدا عجب غلطی کردما
مدرسه معمولی بودم الان وعضم خعلی بهتر بود=/

توپه. سره کلاس فحش از دهنش عینه بلبل در میاد ما میخندیم Big Grin مشقم کم میده. هر بار 8 مسئله
خوش ب حالت
ب ما فش میدادن بهتر بود
زنیکه خودش نمیفهمه چی میگه:|
شما کارسوق دارید؟؟ همتون؟؟
(14-11-2013، 16:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام (:

سلام اواتارت یشیمه؟!
چرا آخه به خودتان فحش میدهید!

سیلام آوا!

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط melodi+
سومم میافته شنبه چلممو نمیدونمBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان