امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(14-11-2013، 15:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:48)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواجون سلام(ننه)

من جد بزرگ ۀستم Sleepy

سلام فاطمۀ جون

اگۀ گفتی چرا بم میگن جد بزرگ؟

(14-11-2013، 15:50)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوباره بر:

شیوا

گلـــرخ

ویــدا

فاطـی!

سلامی بر پریای دلم گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 86
نمیدونم چرابهت میگن جدبزرگ
به خاطراینکه سنت بالاستBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(14-11-2013، 15:54)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:47)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوبارۀ بر دوستان برگشتمو الام میکنم bathtime

ننه به پا تو وان غرق نشی=)

ننۀ من غریغ نجاتم 25r30

ننه جو گیرنشو غرق میشیا!من میدونم!

ننه من عاشق اوریلم=ا

(14-11-2013، 15:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:48)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواجون سلام(ننه)

من جد بزرگ ۀستم Sleepy

سلام فاطمۀ جون

(14-11-2013، 15:50)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوباره بر:

شیوا

گلـــرخ

ویــدا

فاطـی!

خوشگل چه ناز افتادی تو عکسBig Grin
(14-11-2013، 15:54)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:51)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پری زنده ای!^_^

آری زنـده ام!!

یادش بخیر دوماهه پیش یادتـه گلی؟!

من تو پارمیدا نازنین شیوا و...!

یه دفه همه چی بهـم ریختConfused

آخ گفتی پری !دوماه پیش اصن خبری از تازه واردا نبودکهـ=(
حالا چپ میری راست میری فقط تازه وارد!

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(14-11-2013، 15:57)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواجون سلام(ننه)

من جد بزرگ ۀستم Sleepy

سلام فاطمۀ جون

سلامی دوباره بر:

شیوا

گلـــرخ

ویــدا

فاطـی!
سلام پریا

نمیدونم چرابهت میگن جدبزرگ
به خاطراینکه سنت بالاستBig Grin
(14-11-2013، 15:56)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:51)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام باربارا ^_^
خوبی عسیسم؟^__^
مرسي اجي ^_^
باربارا ببينم اصلا شناختيo_O
بعله که شناختم بعله ت همونی هستی که به فرید گفتی محرومت کنه همونی که بش پ خ دادم بام دوس شه بعله که یادمه^__^
(14-11-2013، 15:58)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:54)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:51)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پری زنده ای!^_^

آری زنـده ام!!

دقیقا!!!حالا بیخیال این تازه واردا آدمــآ روی واقعیشونو نشون دادن!
 سپاس شده توسط ICe Angele
(14-11-2013، 15:55)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم فیزیک 37 ص جزوه داده روانی گفته شنبه امتحان میگیرم:|
این حقه؟؟؟*_*
زنیکه اسکول
12 ص حل کردنی=/
میخوام خودمو بکشم
کسی میاد کمک؟؟:|

بر عکسه استاده ما
(14-11-2013، 15:58)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پری زنده ای!^_^

آری زنـده ام!!

منظورت من که نیستم؟ 0___0
من از پارسال اینجام0__0
فقط ت گفتوگو نمیومدم-__-
[size=large]اغا یه سوال خه چرا تویه گفت گویه ازاد پستای ما ثبت نمیشه؟!
من دارم خود زنی می کنم این زیاد شه تاره ها هم زیاد ...نمی شه دیگه اعا نمیشه...
(14-11-2013، 15:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:53)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:48)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خدا
چرا اینقد اینا منو تحویل میگیرن؟؟؟
چیزی شده بچه ها؟؟؟
ن ب باربارا ک اول تحویل نمیگیره بعد میگه سلام جقم:|

عوضی اشخال خر گمشو>__<
با قرم:|
چی؟؟؟
O____________o
کوفت>__<
شتر من همیشه تورو تحویل میگرفتم همزاده خرم >__<
ااااااا ا اون لحاظ ک بله =)
همزاد جونیم^_^
خوبی شتر؟^__^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان