امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(14-11-2013، 14:08)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حوصله ام سرید!
شیوادارم گفتگوهای تابستونو میخونم خیلی باحال بوده!Big Grin

من گفتگو 50رو ارۀ فکر کنم 50بود برو سفۀ اولشو ببین چی بود ترکونیدمش ازبس لایک دادیم ۀمۀ پستا یۀ خط لایک داشت

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=59438
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ICe Angele
آگهی
(14-11-2013، 14:10)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 14:04)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 13:58)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 13:55)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قران فقط مدير بشم ميدونم چيكار كنم

شما که تو پاسا**** هستی.
تو از كجا ميدوني پسره ي فضول...؟؟

چون همزمان پنج شیشتا جارو چک میکنم. به اون مدیر کلتون محمد تی ام بگو اینقدر تو فلش تبلیغ نکنه و کسی رو هم برای اینکار نفرسته. تا به حال چندین اکانت فقط از خوده محمد تی ام بسته شده. اگه بقیرو هم حساب کنیم حدود 60 تا اکانت میشه.
اقا عرفان به من هيچ ربطي نداره خودت بهش بگوBig Grin
تازه منم كه تبليغ نميكنم پس مشكلي نيس

واسه ببينم تو پيام خصوصي هاي منو ميخونيAngry
(14-11-2013، 14:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 14:08)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حوصله ام سرید!
شیوادارم گفتگوهای تابستونو میخونم خیلی باحال بوده!Big Grin

من گفتگو 50رو ارۀ فکر کنم 50بود برو سفۀ اولشو ببین چی بود ترکونیدمش ازبس لایک دادیم ۀمۀ پستا یۀ خط لایک داشت

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=59438

حیف که من نبودم یکم به سپاسام اضافه شه!=)

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سحر تو اعصبانی نشو!!!!!!
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 66
نقل قول: واسه ببينم تو پيام خصوصي هاي منو ميخوني

نمیتونۀ گلم فغط سابر و فرید میتونن فکر کنم ولی کلا من خودم 10پیام از تبلیغ این انجمن دریافت کردم Wink
Channel
(14-11-2013، 14:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: واسه ببينم تو پيام خصوصي هاي منو ميخوني

نمیتونۀ گلم فغط سابر و فرید میتونن فکر کنم ولی کلا من خودم 10پیام از تبلیغ این انجمن دریافت کردم Wink

فریدم نمیتونه(؟) فقط صابر از طریق اکانته ادمین.
آهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآی اینجا کسی هس بآمن بِحرفه
ببخشيد بچه ها من الان خيلي اعصبانيم
بايد برم
فعلا
من هستم خانومBig Grin

(14-11-2013، 14:27)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشيد بچه ها من الان خيلي اعصبانيم
بايد برم
فعلا
خدآفسیTongue
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 66
(14-11-2013، 14:27)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم خانومBig Grin

مگه قعط الرجال اومده. Smile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 135 مهمان