امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

بابا چرا اين جماعت نميفهمن 16 سالمه 
دوستان من 16 سالمه الان يك قوم بوربور مياد بهشون بگين جان مادرتون

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط خانومي
آگهی
(13-11-2013، 19:07)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: pegah jb
㋡ HAPPY GIRL ㋡

پگولی؟اسمت مسل نام کاربریۀ منۀ :Laie_23:

سَلآم شیوآیی خوبـــــی؟؟؟؟(:

مرسی گلم تو توبی؟grou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pegah jb
(13-11-2013، 19:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:07)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

㋡ HAPPY GIRL ㋡

مرسی گلم تو توبی؟grou

آره خوبَــــــم!!!!چِ خَبَــــر؟؟؟!!! (:
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(13-11-2013، 19:07)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا چرا اين جماعت نميفهمن 16 سالمه 
دوستان من 16 سالمه الان يك قوم بوربور مياد بهشون بگين جان مادرتون

چی میگۀ این؟ConfusedConfusedConfused

(13-11-2013، 19:09)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

㋡ HAPPY GIRL ㋡

مرسی گلم تو توبی؟grou

آره خوبَــــــم!!!!چِ خَبَــــر؟؟؟!!! (:

خبری نیست دارم تحقیقمو درست میکنم اومدم ی سر اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(13-11-2013، 19:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:03)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جد بزرگ نوه هات کوجان؟^__^

نیدونم رفتن یر درسو مشغشون *^______^*

اه همشون یه دفعه درسخون شدنcrying
دلم براشون تنگ شدهcrying
همش اینجا پرشده ازتازه واردcrying

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(13-11-2013، 19:11)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:03)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جد بزرگ نوه هات کوجان؟^__^

نیدونم رفتن یر درسو مشغشون *^______^*

اه همشون یه دفعه درسخون شدنcrying
دلم براشون تنگ شدهcrying
همش اینجا پرشده ازتازه واردcrying

باور کن نسفشونو نمیشناسم اسن ی وزی شدۀ ک نگو
Channel
 سپاس شده توسط ICe Angele
همشون فقط چرت و پرت میگن شی شیcrying
من نوه هاتو میییییییییییییییخوامcrying

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلامSmile
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 41
 سپاس شده توسط pegah jb
اَصَــــن اینــــجآ چِ خَبـَــــرِه؟؟؟
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
واقعا كه 
مقسي از دوستان فداكار بهتر به غيبت و سبزي پاك كردنتون بپردازين

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 163 مهمان