24-08-2013، 20:25
خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه پر بازی کنی ازت سو استفاده می
می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید :97: اخه چرا تمام دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم تا 18 سالم بشه برم خواستگاری .... من تا قبل از اینکه توبه
کنم هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم
اینم نظرات منه 13ساله
می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید :97: اخه چرا تمام دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم تا 18 سالم بشه برم خواستگاری .... من تا قبل از اینکه توبه
کنم هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم
اینم نظرات منه 13ساله