امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نظر سنجی: دوست داری در اینده چی کاره بشی ؟؟دخترا و پسرا

مهندس هوا فضا cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
نظر سنجی: دوست داری در اینده چی کاره بشی ؟؟دخترا و پسرا 19
پاسخ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
دندون پزششششششکHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
بازیگر
❤خیــــلی سـخته عاشــق کسی باشی که روحشــم خبــر نداشـتته باشه ولی خیلی شرینه عاشــقانه یواشکی نگاهش کنی تو دلت بگی دوست دارم❤

سربزنی خوشحال میشم
شهرک دخترانhttp://urbsgirls.blogfa.com /
کلبه کوچک کودکان سرطانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ilove1320.blogfa.com
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sherziba.loxblog.comנڵכ ּۅݜتﮧ ﮧاے נڵ
پاسخ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(28-10-2013، 16:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 13:18)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 16:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 13:49)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 13:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا گیر افتادیم از دست شمااااااااااااا ......... بیخیاله ما شو ....... اووووووووووووووووووف
Dodgy
Dodgy
Dodgy
Dodgy
خب حالا که پسر خوبی شدی و با ادب شدی دیگه سر به سرت نمیزارم ولی تو باید در عوضش بیای و ارسالت رو ویرایش کنی منم تمامی ارسال هامو ویرایش میکنم قبوله؟:cool:
اصن به جهندم ....لینکشو بده بخاطرت +3 تا اخطار گرفتم اوووووووووووووووف
خب Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=40157
اگه با این برات نیومد برو توی
انجمن تحصیلات دانش آموزی -نظرسنجی معلم محبوبت کدامیک از این ها ست؟-صفحه ی 6:cool:
اگه دیدم ارسالت ویرایش شده که منم ارسالهامو ویرایش میکنم
اگه هم دیدم ویرایش نکردی بازم...
امیدوارم دفعه ی بعد که ارسالتو دیدم ویرایش شده باشع:cool:آفرین پسر خوب:cool:
برا من ژسته پرفوسری و بزرگی نگیر .... که خودم عنده این چیزام ......
سریع ارسالت رو حذفـــــــــــــــــــــــــــ ××× کن ... بجـــــــــــــــــــــــــــــــنبـــــــــــ××× که حتی نمیخوام یه لحظهعـــــــــ دیگه ارسالاتو ببینم .... ارسالات حذف کن......منم حذفش میکنم... الان تغیرش دادم.

تو کی باشی که به من دستور بدی؟؟؟؟؟
چیه حسودیت میشه؟؟؟
مثه این که هنوز یاد نگرفتی کاربر نمیتونه ارسال را حذف کنهSleepy
من بهت گفته بودم که باید نظرت را بنویسی راجع به تایپیک ولی نگفتم که راجع من نظر بده
خب خودت خواستی و نشون دادی سزاوار یه چیزه دیگه ای
پشیمون میشی:cool:

پاسخ
(31-10-2013، 14:51)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 16:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 13:18)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 16:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 13:49)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا که پسر خوبی شدی و با ادب شدی دیگه سر به سرت نمیزارم ولی تو باید در عوضش بیای و ارسالت رو ویرایش کنی منم تمامی ارسال هامو ویرایش میکنم قبوله؟:cool:
اصن به جهندم ....لینکشو بده بخاطرت +3 تا اخطار گرفتم اوووووووووووووووف
خب Sleepy
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=40157
اگه با این برات نیومد برو توی
انجمن تحصیلات دانش آموزی -نظرسنجی معلم محبوبت کدامیک از این ها ست؟-صفحه ی 6:cool:
اگه دیدم ارسالت ویرایش شده که منم ارسالهامو ویرایش میکنم
اگه هم دیدم ویرایش نکردی بازم...
امیدوارم دفعه ی بعد که ارسالتو دیدم ویرایش شده باشع:cool:آفرین پسر خوب:cool:
برا من ژسته پرفوسری و بزرگی نگیر .... که خودم عنده این چیزام ......
سریع ارسالت رو حذفـــــــــــــــــــــــــــ ××× کن ... بجـــــــــــــــــــــــــــــــنبـــــــــــ××× که حتی نمیخوام یه لحظهعـــــــــ دیگه ارسالاتو ببینم .... ارسالات حذف کن......منم حذفش میکنم... الان تغیرش دادم.

تو کی باشی که به من دستور بدی؟؟؟؟؟
چیه حسودیت میشه؟؟؟
مثه این که هنوز یاد نگرفتی کاربر نمیتونه ارسال را حذف کنهSleepy
من بهت گفته بودم که باید نظرت را بنویسی راجع به تایپیک ولی نگفتم که راجع من نظر بده
خب خودت خواستی و نشون دادی سزاوار یه چیزه دیگه ای
پشیمون میشی:cool:

ارزشه حرف زدن نداری .. بای ...

جیــــــــــــــــز جیــــــــــــــــــــز هه هه
پاسخ
25r3025r3025r3025r30

پاسخ
بازیگری تعاتر و سینما

من خودم ازهمین الان بازیگر و منشی صحنه تعاترم
عاشقی جرم قشنگی است به انکارش مکوش

به تو مدیونم

مثل شب به صبح فردا

مثل موج سرد و تنها به نگاه ناز دریا

بی تو چه کنم ؟

رفتنت موج غریبی است که دل می شکند
پاسخ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
الف.HeartHeartHeart
‏در روزگاری که سلام و خداحافظ فرقی‌ با هم ندارند
نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه
پاسخ
مهندسBig Grin
قلب هم بدون عشق نمی ماند
Heart
پاسخ
هنوز تصمیم نگرفتم.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Tongue میانگین معدل دخترا و پسرا تو امتحان نهایی ۴۰۳
  استخدام مقطع درجه داری نیروی انتظامی در سال 1400
Rainbow چه معلمی رو دردبستان دوست داشتید + نام
  شغلت در اینده
  روش های تقلب ..................{مخصوص پسرا}
Star معلم محبوبت کدامیک از این هاست؟(نظر سنجی توپ و عالی)
  نظر سنجی در مورد مدرسه و موبایل
  هویت مخدوش شده وزارت علوم احیا می‌شود/ به دنبال باشگاه‌داری احزاب در دانشگاه نیستیم
  تجربی – پزشکی >> بینایی سنجی
  نظر سنجی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان