امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(24-10-2013، 13:52)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کوفت بگیرین خو.....
نشد ی بار من بیام اینجا،دعوا نباشه >_<

گلم دعوا نیس کـه !Big Grin

عامل دعوا خودش رفت ..

فهمید اشتب کرده ! ..

ب همت پگاهو احسان !Heart
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، τοxικ ، pegah-p
آگهی
آنگاه که چند تا بچه رو جو می گیره.

تارا خانوم با پسر دایی من خوش باشی. به این ادم های دو رو و بدخواهی هم که دوره برش هستن توجه نکن. قدرشو بدونی برات سنگ تموم میذاره. خوب میشناسمش.

بای

(24-10-2013، 13:54)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:52)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کوفت بگیرین خو.....

عامل دعوا خودش رفت ..

فهمید اشتب کرده ! ..

ب همت پگاهو احسان !Heart
اشتباه رو شما کردید که جلوی من این چرتو پرت ها رو گفتی. اگه فرید ندونه حتما بهش میگم که بدونه کیا دوره برش جم شدن. مطمین هستم توی نویسنده شدن شما نقش داشته

دیگه جدی بای
نصیحت:با کسی که ارزش نداره حرفم نزن.

سپاس شده توسط T A R A
(24-10-2013، 13:53)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزال خودش داره دعوا به پا ميكنهSad
اخرش همه چيز رو سر من بدبخت خالي ميشهDodgy

هووووووف
مگه کرم دارم دعوا راه بندازم پسر جان؟؟؟Dodgy
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط τοxικ
(24-10-2013، 13:54)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای

خدانگهــدآرت آغــآ شآیـآن ! ..Angel

از آشنـایی بـآهاتون خوشـمون اومـد ! ..

مدتی بـود کـسی انقـد یهـو قآطی نمـیکرد جز خـودم !Angel
خوب، ولی اشتباه...
(24-10-2013، 13:50)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:48)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:47)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!!!!

غـــزال(:

تارا ):

عشخم =(

تارا اعصاب ندارم!!!! ):

واسه چی ؟ =(
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 309
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Apathetic
اره ميدونم فريد داداش بزرگمه نمي خواد بين من اون دعوا به پا كنيDodgyDodgy
بهتره با پا خودت بري كه ...DodgyDodgy
 سپاس شده توسط pegah-p ، Apathetic
خیلی جالبه همیشه وقتی دعوا میشه اگه برگردی به عقب نگاه کنی میبینی طرفین بحث دعوا با هم ندارن اما انقدر بقیه میگن دعوا نکنین که طرفین بحث هم باورشون میشه دارن دعوا میکننUndecided
 سپاس شده توسط Apathetic ، τοxικ
(24-10-2013، 13:56)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:50)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:48)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:47)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 13:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غـــزال(:

تارا ):

عشخم =(

تارا اعصاب ندارم!!!! ):

واسه چی ؟ =(

ازدست این مرضیه تنبل Dodgy
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Apathetic ، T A R A
یه دقیقه صبر کن شایان ,

من چی گفتم که میگی "چرتوپرت" ؟! :|

من اصن هی یهو میرفتم ..

داشتم پفک میخوردم !Tongue

منو قاطی نکن .

کسیم اینجا به فریده عزیز توهین نکرد .

چرا هی میپیچونی ؟ :|

خدانگهـدارت حـالاع ):
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط pegah-p ، τοxικ
(24-10-2013، 13:54)shayan1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آنگاه که چند تا بچه رو جو می گیره.

تارا خانوم با پسر دایی من خوش باشی. به این ادم های دو رو و بدخواهی هم که دوره برش هستن توجه نکن. قدرشو بدونی برات سنگ تموم میذاره. خوب میشناسمش.

بای

(24-10-2013، 13:54)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کوفت بگیرین خو.....

عامل دعوا خودش رفت ..

فهمید اشتب کرده ! ..

ب همت پگاهو احسان !Heart
اشتباه رو شما کردید که جلوی من این چرتو پرت ها رو گفتی. اگه فرید ندونه حتما بهش میگم که بدونه کیا دوره برش جم شدن. مطمین هستم توی نویسنده شدن شما نقش داشته

دیگه جدی بای
ببين شايان اقا منم خوشبخت شدم اشنا شدم باهات بهتره دعوا خاتمه پيدا كنهDodgy
 سپاس شده توسط Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان