امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(23-10-2013، 21:13)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسـان ! ..BlushAngel

ایـن حـرفـای ماکانـو جدی نگـیر ..

ببیـن ایـن حـسو احساستـو تو خصوصـی بگوع باشه؟

همیشـه کسآیی هسـتن کـه منـتظر فرصـتن ):

ببیـن الان مـن کاملا ریلکسـم .. نه اهـل دعوا , نه پاچـه خواری ! ..

چیزی هس بریـم پ.خ .. اینجـا واسمـون جلـو ایـن بشـر کسر شئنـه ..
نه !!!
بزار الان ميريم!
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
ی دوست عزیزی اینجا با همه دعوا دارهDodgy
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 281
 سپاس شده توسط Apathetic
(23-10-2013، 21:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس شیطونه میگه لو بدماااااااااااBig Grin

چیو میخوای لـــــــو بدی ها؟ -___-

هیچی میام لپاتو میگرم میکشما ی بوس بده زود Dodgy

(23-10-2013، 21:15)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:10)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:06)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعصابم خط خطیه بام شوخی نکن لطفاUndecided

اصلا من کلا با اعصابا بازی میکنم شاهدم دارم فرد و ماکان بخونم تشنن
میگم اعصابم خورده اذیت نکناUndecided

باوشه چرا خورده حالا؟Angel
شخصی به نام مادرDodgyUndecided

اوه اوه عیبی نداره بهدل نگیر گلم Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pegah-p ، M.K.N
آخ سرم درد میکنـه ..

تروخـدا از دعـوا حـرف نزنیـد تروخـداااااا ..

شیوا جونـیـم .. پزشکـی بلـدی ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-10-2013، 21:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:11)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس شیطونه میگه لو بدماااااااااااBig Grin

چیو میخوای لـــــــو بدی ها؟ -___-

هیچی میام لپاتو میگرم میکشما ی بوس بده زود Dodgy

(23-10-2013، 21:15)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:10)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 21:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا من کلا با اعصابا بازی میکنم شاهدم دارم فرد و ماکان بخونم تشنن
میگم اعصابم خورده اذیت نکناUndecided

باوشه چرا خورده حالا؟Angel
شخصی به نام مادرDodgyUndecided

اوه اوه عیبی نداره بهدل نگیر گلم Angel

به دل نگرفتم چون وقتی بهم1کلمه میگه10تا جواب گنده بهش میدمUndecidedکه اونم مث خودم عصبی بشه لااقلUndecided
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-10-2013، 21:14)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماكان در كل با دخترا اينجوري صحبت نكن روحشون ضعيفهDodgy

قیافتو اونجوری نکن که توپم حسابی پره یهو دیدی به رگبار بستمت -___-
من بعدش چیزی نگفتم تو هم کشش نده دیگه -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
(23-10-2013، 21:17)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ سرم درد میکنـه ..

یس وقت قبلی دارین؟Wink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Apathetic ، M.K.N
(23-10-2013، 21:17)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ سرم درد میکنـه ..

زنجبیل با چای قاطی کن بخور خوبه
 سپاس شده توسط Apathetic
شیـوآ .. یـادمـه قدیـم داشـتم خلآقیـت ب خـرج مـیدآدم وآسـه بروبـچ فلش داسـتان مینوشـتم مرضیـه خـواس ازم پزشـک شـع ..

اون کـه نیس .. تو ازش یـاد نگرفتی ؟ ):
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
خدافستونDodgy

شادي بدو بيا خصوصيDodgy
 سپاس شده توسط Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان