امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(22-10-2013، 18:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز مسابقه طناب کشی داشتیم طنابه نمیدونم ماله چه سالی بود یه دَفه پــاره شد هممون نقشه زمین شدیم .. |:
مانتو هامون همه خــاکی شد شراره که فقط فوش میداد آخه اول بود طناب که پاره شد محکم خورد به دستش خون اومد .. ((:

خخخخخ ما هرروز زنگ ناهار و نماز میشینیم وسط حیاط البته بین خودمون باشه که ما هر زنگ میشینیم وسط حیاط -______- داشتیم ناهارمونو میخوردیم که روی مانتوی فاطی ایزی (فاطمه ازدی) یه ملخ دیدم من و که میگی یه جیغ بنفشی کشیدم که . . . . نیم نمره از انظباتم کم شد |: شدم 19/5
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 228
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، сÜтε Đévìł ツ
آگهی
(22-10-2013، 18:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود دوستان گلم برم مشقامو بنویسم (((= فردا امتحان دینی دارم خیر سرم ریاضی مو حل نکردم خیر سرم (((=

خدافض عشخم ^_____^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 228
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє
فرید تو باباشی؟ O_o?????????
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
نقل قول: امروز مسابقه طناب کشی داشتیم طنابه نمیدونم ماله چه سالی بود یه دَفه پــاره شد هممون نقشه زمین شدیم .. |:
مانتو هامون همه خــاکی شد شراره که فقط فوش میداد آخه اول بود طناب که پاره شد محکم خورد به دستش خون اومد .. ((:

تو چی؟! چیزیت شد خوشگلم!؟

نقل قول: خخخخخ ما هرروز زنگ ناهار و نماز میشینیم وسط حیاط البته بین خودمون باشه که ما هر زنگ میشینیم وسط حیاط -______- داشتیم ناهارمونو میخوردیم که روی مانتوی فاطی ایزی (فاطمه ازدی) یه ملخ دیدم من و که میگی یه جیغ بنفشی کشیدم که . . . . نیم نمره از انظباتم کم شد |: شدم 19/5
انگار چی شده حالا!

تارا و ایسان نگاره های کاربری ای که گذاشتید رو برام پ.خ کنید لطفا اگه بزرگشو دارید.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-10-2013، 18:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: درضمن من کاندید شورا شدم کمکم کنید که چی بنویسم که بهم رای بدن ^____^!!!!

ولی. انتاخابات ما که کر کره خندست. انقد می خندیم و کاندیدا ها مسخره بازی در میارن و ما هم تبلیغ های چرند می چسبوینم ها!
من سال پیش چند تا جمله ی گنده گنده گفتم دیدم همه هنگیدن! سه برابر جمعیت کلاس رای آوردم!Big Grin

من برای اینکه بهم رای بدم یکی یکی میرم سره کلاساشون ،بعدش روی صندلی وایمیسم براشون جعفر میخونم و میرقصم . . . |:

امروز خانوم میری داشت کاندیدارو معرفی میکرد منم رفتم بالا یهو کنترلمو از دست دادم وقتی بلندگو رو دیدم مگه ول میکردم . . . |: همینجوری داشتم حرف میزدم آخر سر خانوم میری گفت چند تا سوره بخون منم دادم بهش گفتم نه مرسی میل ندارم -______- باورت میشه من فقط سوره ی حمد و قول هوالله بلدم |: !!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 228
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A
فرید چی میگی؟منو داری میگی؟من ک بت گفتم چ گفتن !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(22-10-2013، 18:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: امروز مسابقه طناب کشی داشتیم طنابه نمیدونم ماله چه سالی بود یه دَفه پــاره شد هممون نقشه زمین شدیم .. |:

تو چی؟! چیزیت شد خوشگلم!؟

نــوچAngel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(22-10-2013، 18:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا و ایسان نگاره های کاربری ای که گذاشتید رو برام پ.خ کنید لطفا اگه بزرگشو دارید.

چه نگاره ای !؟ |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A ، FARID.SHOMPET

http://www.8pic.ir/images/32795135194495171719.jpg
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
کسی ک با من کاری نداره،
من رفتم..
خدافظ.
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان