امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

اَه ..!Dodgy

تو وبلآگـم بیشـدر بم محـل میذآرن !Big Grin

بآی بکـس :|

فرزآم نون بربری !

Big Grin

بآی ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
(19-10-2013، 21:11)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:10)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:08)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:02)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه صحنه ای؟|:

عشخم^_^

دقیقا فرزام کیه؟|:

من یـه گربـه دارمـ اسمش شنگولـهBig Grin الانـ عکسشو میذارمـ

تو تِراسـ نـآمزد پیدا کردهBig Grin

فرزامـ بـه یـه سری آدمـا ربط داره کـه حرفشونو بکشیمـ همسرتونـ میاد با چَک ازمون پذیرایی میکنه بیخیالـSleepy
منظور ؟!

منظوره خـاصــی ندارمـ استـآد!!

اسکـآی رو میشناسی؟!
نازنین ؟

پسـ خودتــی!!!

آره!
 سپاس شده توسط Apathetic
(19-10-2013، 21:11)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:09)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارایی ♥
غزالیم ♥
شیوی♥
رزی♥
ماکان☻

الان که چی؟Confused

اممم دو منظورس
1-چقد شماها رو دوس دارم ^__^
2-احظار وجود میکینم
ولی منظور من 1 بود ^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 158
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(19-10-2013، 21:12)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ]نیست تو منو تنها نذاشتی

من ن من؟↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 158

ندا تو دوبارۀ لایکتو برداشتی؟DodgyDodgy

مگه من جرئت دارم ؟ Dodgy :|

ارۀ دیدم برداشتی دلوغ نگو بمن عععععع↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 158
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، ★BlAcK EvIl★
اواارم خوبه ؟ :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★ ، M.K.N
(19-10-2013، 21:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:11)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:10)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:08)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2013، 21:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یـه گربـه دارمـ اسمش شنگولـهBig Grin الانـ عکسشو میذارمـ

تو تِراسـ نـآمزد پیدا کردهBig Grin

فرزامـ بـه یـه سری آدمـا ربط داره کـه حرفشونو بکشیمـ همسرتونـ میاد با چَک ازمون پذیرایی میکنه بیخیالـSleepy
منظور ؟!

منظوره خـاصــی ندارمـ استـآد!!

اسکـآی رو میشناسی؟!
نازنین ؟

پسـ خودتــی!!!

آره!
مگه قراره کس دیگه ای باشه ؟:|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(19-10-2013، 21:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا باش اشنا شدم مرسی گلم :|

کاری نکردم که↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 158
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، Mason ، ★BlAcK EvIl★
(19-10-2013، 21:11)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوخخخخخخخخ :|Big Grin

مهسـآ من چی پَ ؟ :|

شما؟؟؟؟ -__-
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 158
تــآرا؟

آقـآ فرزامـ شرمنده نمیشه قـآنونـه!!وگرنه برش میداشتمـ!!
(19-10-2013، 21:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواارم خوبه ؟ :|

این چیۀ؟پاآشو نگا کن لامسب اینو بردار 25r30
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان