امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(18-10-2013، 14:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مهسا =هوی بچه خودمه

منظورت عباسۀ؟25r30

نقل قول: چ میگی تو؟؟؟؟
من خودم حاملم

وای تو دوبارۀ اینطوری بمن خبر دادی؟سکتۀ می کنماااا ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 93

نقل قول: ب]چه 0ــ0 ؟؟
تو0ــ0 ؟؟
غزال0ــ0؟؟

من ماما دارم0ـــ0........

باشه میشم^ـــ^[/b]
ای جونم ای جونم

شیوا مغزتو 50ساله بایگانی کنBig Grin
اسکل بچه خوده مهسائهDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 93
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(18-10-2013، 14:41)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:39)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:37)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:35)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:32)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جونم بیا بچۀ منو غزال شو ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 93

بچه 0ــ0 ؟؟
تو0ــ0 ؟؟
غزال0ــ0؟؟

باشه میشم^ـــ^

خف بمیر Dodgy
تو بچه خودمی Dodgy
بابا هم داری خخخخخخBig Grin
بعدا بت میگم Big Grin

دویوق میگیBig Grin

اسکل حسین هس Dodgy
البته فک کنمBig Grin

WoooooooooooooooooooooooooooWBig Grin
(18-10-2013، 14:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:38)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا یا پس گردن این فریدو بگیر بیار اینجا،یا بش بگو انقد ب تو پ.خ نده بزاره ی دیقه بیای اینجاDodgy

خخخ
میخواد نماز بخونه غزالیم^_^

(18-10-2013، 14:40)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نهار (:

چی دارین؟Dodgy

مرغ0_0

خو خداروشکر دو دیقه دست از سر تو برمیدارهDodgy
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A
جــــیــون کسی محل نمیده^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
(18-10-2013، 14:44)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:41)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:39)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:37)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2013، 14:35)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه 0ــ0 ؟؟
تو0ــ0 ؟؟
غزال0ــ0؟؟

باشه میشم^ـــ^

خف بمیر Dodgy
تو بچه خودمی Dodgy
بابا هم داری خخخخخخBig Grin
بعدا بت میگم Big Grin

دویوق میگیBig Grin

اسکل حسین هس Dodgy
البته فک کنمBig Grin

WoooooooooooooooooooooooooooWBig Grin

الی ازش زیاد خوشم نمیادBig Grin
خیلی وقته نیس
شمارم هم بش نمیدم
اصن وللش
بره گمشه Big Grin
تســــت-__-
(18-10-2013، 14:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــــیــون کسی محل نمیده^_^

تااااااااارایم ^_^
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A
(✿◠‿◠)
خخخخخخخخخخخخخخخخ =ــــ=
(✿◠‿◠)
مهسا دخترم داری مشکوک میزنی هـآDodgy

نبینم بدون اجازه ی من از کسی خوشت بیادا Sleepy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: مامی دوستت دارم

عباس و مهی= دنبال ی بچه دیگه باش من رفتم

بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیا بغلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمWink

نقل قول: مرغ0_0

شانس اوردی مام مغ داشتیم وگرنۀ Dodgy

نقل قول: خبر مبر یخدی.
خاله ترکی؟

ن گلم چطور؟Sleepy
Channel
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان