امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(17-10-2013، 18:01)سارا2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی تنها شدم
دلم گرفته
نمیتونم گریه کنم
.
.
.
.
کسی تا حالا همچین حسی داشته؟
اخی عسیسم چی شده؟
آگهی
(17-10-2013، 18:03)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 18:02)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای غزال.....

ها؟؟؟؟؟kaffe2

تو عروسی عین این مونگولا یه دفعه زدم زیره گریه -__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 28
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(17-10-2013، 18:04)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 18:02)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَع

سَـ

صباصی *^__^*

خآنم مــی♥_♥

مَ فلن میرم خلوته بآی♥
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
(17-10-2013، 18:04)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو خونه تنهام

دارم از ترس مي ميرم-_-

ترس نداره باید خوش حال باشی که یکی مثه مامان من اونجا نیس که هی بگه پاشو............
به وبلاگم سر بزنید.... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://hiteenagerss.mihanblog.com/

خواستم چشمهایت را از پشت بگیرم اسم هایی که ممکن بود بگویی ترسییدم........
(17-10-2013، 18:02)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَع

سَـ
شلام^____^
(17-10-2013، 18:05)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 18:03)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 18:02)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای غزال.....

ها؟؟؟؟؟kaffe2

تو عروسی عین این مونگولا یه دفعه زدم زیره گریه -__-

از بس ک دیوووووووانه ایkaffe2
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
(17-10-2013، 18:05)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 18:01)سارا2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی تنها شدم
دلم گرفته
نمیتونم گریه کنم
.
.
.
.
کسی تا حالا همچین حسی داشته؟
اخی عسیسم چی شده؟

یکی تنهام گذاشته
دلم ازش گرفته
به هیچکس و هیچ چیز در این دنیا وابسته نباش ،

حتی سایه ات در زمان تاریکی تو را تنها می گذارد

(17-10-2013، 18:06)fatemeh00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 18:04)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو خونه تنهام

دارم از ترس مي ميرم-_-

ترس نداره باید خوش حال باشی که یکی مثه مامان من اونجا نیس که هی بگه پاشو............

بيا خونه ي ما صد نفر توش باشه ميترسي

خانه ي ارواح|:

يوهاهاها....

من تو خونه تنهام

دارم از ترس مي ميرم-_-
منم تنهام ولی اصن نمترسم =)
(17-10-2013، 18:04)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:59)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:57)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:55)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:52)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااا
پرچم امریکا به این خوجملی^___^

افتضاحه kaffe2
پرچم یا اواتارم؟

هردو
چرا ماله ایران رو نمیزاری؟؟
ایران هم برا خودش کسی بود!!!
ماله دوره شاهنشاهی ایران رو بزاری قشنگ تره !!
پرچم ایرا خعلی زشته ببخشید ها:|

اینارو ببین امریکا جلوش زانو میزنه!!!
بد سلیقه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.parastoha.com/images/fwb78z9pvy05a76xv9e.jpg

http://upload.parastoha.com/images/m3b2fs4ywz4r10d6cgx.jpg

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 107 مهمان