امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(17-10-2013، 17:52)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:50)fatemeh00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:49)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:41)fatemeh00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:39)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدید دعا کردم شلوغ شد=)

واسه مام دعاکن ........

.
چشم
اواتارت خعلی زشته0___0

از اواتار تو خوشگل تره..............................................

.
واااا
پرچم امریکا به این خوجملی^___^

افتضاحه kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 26
 سپاس شده توسط fatemeh00
آگهی
(17-10-2013، 17:48)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا چ شده عشقم،چته؟؟؟؟؟ >_<

تو یسایت دیگ با چند نفر دعوام شد بد نامردا 4 ب یک بودیمcryingcrying

غلط کردن با تو دعوا کردن بگو چ سایتی بیام تیکه تیکشون کنم......Angry

پسر بودن همشون من ککم نیوردم اونجا نابودشون کردم ولی دیگ نمیتونستم خودمو نگه دارم اسابم بد ریخته بهم نیاز دارم با یکی حرف بزنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(17-10-2013، 17:55)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:52)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:50)fatemeh00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:49)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:41)fatemeh00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه مام دعاکن ........

.
چشم
اواتارت خعلی زشته0___0

.
واااا

افتضاحه kaffe2
پرچم یا اواتارم؟
(17-10-2013، 17:55)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:54)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:51)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:49)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:46)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل منم برات عدس شده بود بیشووووووور -_-

واییی خدا خیلی حال کردم
دیروز خونه خالم موندم
امروز برگشتم
همسایه ی خالم اینا عروسی خودمونی گرفته بودن
چون فامیل نداشتن همسایه ها رو دعوت کردن
منو دختر خالم دلی از عزا دراوردیم Big Grin

منم دیشب تولد بودم،خیلی خوش گذشت.....

خدا بده از این خوشیا^__^
چه خبرا؟؟

بیکاری،خواب،بیداری....!!!!!

چرت نزن بابا از شنبه دوباره سگ دو زدن شروع میشه -__-
(17-10-2013، 17:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:48)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا چ شده عشقم،چته؟؟؟؟؟ >_<

تو یسایت دیگ با چند نفر دعوام شد بد نامردا 4 ب یک بودیمcryingcrying

غلط کردن با تو دعوا کردن بگو چ سایتی بیام تیکه تیکشون کنم......Angry

پسر بودن همشون من ککم نیوردم اونجا نابودشون کردم ولی دیگ نمیتونستم خودمو نگه دارم اسابم بد ریخته بهم نیاز دارم با یکی حرف بزنم

اعصابتو ب خاطر 4 تا نفهم خورد میکنی دیواااااااانه؟؟! -_-
خو با من حرف بزن.....
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام بچه هاHeartHeartHeart
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR
(17-10-2013، 17:57)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:55)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:54)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:51)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:49)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی خدا خیلی حال کردم
دیروز خونه خالم موندم
امروز برگشتم
همسایه ی خالم اینا عروسی خودمونی گرفته بودن
چون فامیل نداشتن همسایه ها رو دعوت کردن
منو دختر خالم دلی از عزا دراوردیم Big Grin

منم دیشب تولد بودم،خیلی خوش گذشت.....

خدا بده از این خوشیا^__^
چه خبرا؟؟

بیکاری،خواب،بیداری....!!!!!

چرت نزن بابا از شنبه دوباره سگ دو زدن شروع میشه -__-

فعلا ک شروع نشده!!!!!
(17-10-2013، 17:57)barbara 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 17:55)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم
اواتارت خعلی زشته0___0

.
واااا

افتضاحه kaffe2
پرچم یا اواتارم؟

هردو
چرا ماله ایران رو نمیزاری؟؟
ایران هم برا خودش کسی بود!!!
ماله دوره شاهنشاهی ایران رو بزاری قشنگ تره !!
نقل قول: اعصابتو ب خاطر 4 تا نفهم خورد میکنی دیواااااااانه؟؟! -_-
خو با من حرف بزن.....

یارو 20 سالشۀ یچیزی بش گفتم فرت اومد جلو بغیةۀ مسل این دوم ابتداییا ب همه گفت اغا دوا شد در حد المپیک نمیدونی ک ریختن سرم 4تایی من فغط جواب میدادم منطغی ج میدادم نمیتوستن ج بدن فش میدادن بم خخخخخ اسن ی وزی
Channel
(17-10-2013، 17:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اعصابتو ب خاطر 4 تا نفهم خورد میکنی دیواااااااانه؟؟! -_-
خو با من حرف بزن.....

یارو 20 سالشۀ یچیزی بش گفتم فرت اومد جلو بغیةۀ مسل این دوم ابتداییا ب همه گفت اغا دوا شد در حد المپیک نمیدونی ک ریختن سرم 4تایی من فغط جواب میدادم منطغی ج میدادم نمیتوستن ج بدن فش میدادن بم خخخخخ اسن ی وزی

ولشون کن بابا،بیخیال ^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان