02-12-2011، 13:31
برای چی؟ ......... نگفتی؟
|
خدارا دوست دارم.... |
|||||||||||||||||||||||||||||
02-12-2011، 13:31
برای چی؟ ......... نگفتی؟
04-12-2011، 9:00
خدا رو دوست دارم چون که بهم یک دختر سالم داده
![]()
04-12-2011، 10:32
من خدا را دوست دارم
04-12-2011، 12:15
(29-11-2011، 14:14)ارتین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عاشق كي شدي گلم؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
خدایا
خداوندا اگر روزی بشر گردی... ز حال ما خبر گردی... پشیمان میشوی از قصه ی خلقت. از این بودن از این بدعت... خداونداتو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است. چه زجری میکشد انکس که انسان است. ...و از احساس سرشار است
15-12-2011، 18:35
خداوندا از شک های ما مراقبت کن زیرا شک شیوه ای برای نیایش است و شک است که مارا به رشد وامیدارد چراکه وامیداردمان که بی ترس به پاسخ های بیشمار یک پرسش بنگریم وخداوندا تا این امر ممکن شود از تصمیم های ما مراقبت کن زیرا که تصمیم شیوه ای برای نیایش است به ما شهامت بخش تا پس از شک بتوانیم میان دوراه یکی رابرگزینیم که" اری" ما همواره "اری" باشد و "نه" ما همواره" نه".که وقتی راهی را برگزیدیم دیگر به پشت سر ننگریم ونگذاریم پشیمانی روح ما را ویران کند وتا این امر ممکن شود خداوندا از اعمال ما مراقبت کن زیرا عمل شیوه ای برای نیایش است
کاری کن تا نان روزانه مابهترین ثمره ای باشد که درون خویش داریم که بتوانیم پس از کار وعمل اندکی از عشقی را که دریافت میکنیم نثار کنیم وتا این امر ممکن باشد خداوندا همواره به ما شیفتگی ببخش زیرا شیفتگی شیوه ای برای نیایش است شیفتگی است که ما را تا اسمان و تا زمین می برد تا بزرگسالان وکودکان وبه ما میگوید که ارزو مهم است وسزاوار تلاش ما. شیفتگی است که به ما می باوراند که همه چیز ممکن است اگر به انچه میکنیم متعهد باشیم وتا این امر ممکن باشد پروردگارا از زندگی ما مراقبت کن زیرا زندگی یگانه راهی است که برای تجلی معجزه توداریم که زمین همچنان بذر را به گندم تبدیل کند وما همچنان گندم را به نان . این امر ممکن است تنها اگر عشق بورزیم وهرگز تنها نمانیم همراهی ات را همواره ارزانی ما کن و همراهی کن مردان وزنانی را که شک دارند عمل میکنند رویا میبینند شیفته اند وزندگی میکنند به گونه ای که هر روزشان سراسر وقف جلال توست
02-01-2012، 14:51
خدارو دوست دارم چون اونم مثل من تنهاست
22-06-2012، 10:42
علی بوود ممنون.
من خدارو دوس دارم چون خیلی بدم و اون همیشه بدیامو نادیده گرفته..
22-08-2012، 9:25
خدا را دوست دارم
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|