نظرسنجی: کدام؟؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مسیحی
4.41%
43 4.41%
مسلمان
86.65%
844 86.65%
یهودی
0.31%
3 0.31%
زرتشتی
4.52%
44 4.52%
بودایی
0%
0 0%
خدا ناباور
0.72%
7 0.72%
شیطان پرست
1.75%
17 1.75%
بت پرست
0%
0 0%
برهمایی
0.21%
2 0.21%
بی دین
1.44%
14 1.44%
در کل 974 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دین شما چیست ؟؟

تا دو سال پیش مسیحی الان مسلمان شیعه

دین شما چیست ؟؟ 47
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، s.amiri ، fatima1378
آگهی
میگیم مسلمانیم اما واقعا هستیم؟؟؟-___-
شایدم فقط اسممون مسلمونه
خلاف قوانین ..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mᴏsᴇs ، s.amiri ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-10-2013، 22:26)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگیم مسلمانیم اما واقعا هستیم؟؟؟-___-
شایدم فقط اسممون مسلمونه
تا موقعی که به همنوعان خودمون احترام بگذاریم قطعا خداشناس هستیم و معتقد.اساس دین نه عبادت خداست بلکه این حدیث معروفه:هر انچه را که برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و هرانچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم مپسند.هر دینی در دنیا که به این حدیث اعتقاد داشته باشه دین منه و اعتقادی غیر اینصورت بازهم به عنوان یه انسان قابل احترامه.
گرمی دستهای من کم شده دستهاتو بده دستهای سرد منو گرم بکن باد پاییز سرده.
کوروش یغماییHeart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، "K!nd~G!Яl" ، s.amiri
افخار میکنم که شیعه هستم و حضرت علی(ع)رو فبول دارم
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، s.amiri ، sara-ice girl ، fatima1378
مسلمان شیعهدین شما چیست ؟؟ 47
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، s.amiri
من مسیحی هستم . فقط مسیح.

(11-08-2012، 5:18)sheybolkhazib نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی کامنت هارو خوندم ،حالا چندتا جواب میدم قانع بشید:
آن دسته از دوستانی که گفتند بی خدایی بدانند در جهل مرکب قرار دارند چون تحقیقی انجام نمی دهند و با چند استدلال الکی خودرا به بی خدایی راضی مینمایند
آن دسته از دوستانی که گفتند شیطان و بت پرستی (یه وقت ناراحت نشن ها)خیلی احمقن چونبازم با استدلال چرت و پرت میان جواب میدن
آن دسته از دوستانی که گفتد مسیحی و یهودی یه سوءال ازشون دارم ،آیا کتابهای بدون تحریف این ادیان را مطالعه کرده اند؟(البته مسیحیت کتاب بدون تحریف نداره)اگه خوندن نمیدونن همه ی نوشته های این کتابها داره درباره ی زنی حرف میزنه که به قول تورات تاجی بر سر دارد و دوازده گوهر بر آن تاجند؟آیا نمیفهمند که آن زن یعنی حضرت زهرا و آن تاج یعنی پیامبر و آن گوهر ها ِعنی دوازده امام؟دین در مرور زمان کامل شد تا در اسلام به پایان رسید و خداوند فرمود:اَلیَوم اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم
و آن دسته از شیعیانی که وقتی به پروفایلشون رفتم ازتعجب شاخ در آوردم ،دیدم داره به دینش افتخار میکنه ولی تمام خصوصیات جنسی خودش رو تو پرو فایلش نوشته تازه عکس خودش رو هم بالاش زده این فقط یک مثال بود اکثرا همین طور بودندShy

خودت راجب کتاب مسیحی ها تفسیر کردی. همچین چیزی روکی گفته که زنه حضرت زهرا وتاج یعنی محمد.
‏در روزگاری که سلام و خداحافظ فرقی‌ با هم ندارند
نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، دختر شاعر
(17-10-2013، 7:36)sheybolkhazib نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=221578 dateline=1344651504]
آن دسته از دوستانی که گفتند بی خدایی بدانند در جهل مرکب قرار دارند چون تحقیقی انجام نمی دهند و با چند استدلال الکی خودرا به بی خدایی راضی مینمایند
آن دسته از دوستانی که گفتند شیطان و بت پرستی (یه وقت ناراحت نشن ها)خیلی احمقن چونبازم با استدلال چرت و پرت میان جواب میدن
آن دسته از دوستانی که گفتد مسیحی و یهودی یه سوءال ازشون دارم ،آیا کتابهای بدون تحریف این ادیان را مطالعه کرده اند؟(البته مسیحیت کتاب بدون تحریف نداره)اگه خوندن نمیدونن همه ی نوشته های این کتابها داره درباره ی زنی حرف میزنه که به قول تورات تاجی بر سر دارد و دوازده گوهر بر آن تاجند؟آیا نمیفهمند که آن زن یعنی حضرت زهرا و آن تاج یعنی پیامبر و آن گوهر ها ِعنی دوازده امام؟دین در مرور زمان کامل شد تا در اسلام به پایان رسید و خداوند فرمود:اَلیَوم اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم
و آن دسته از شیعیانی که وقتی به پروفایلشون رفتم ازتعجب شاخ در آوردم ،دیدم داره به دینش افتخار میکنه ولی تمام خصوصیات جنسی خودش رو تو پرو فایلش نوشته تازه عکس خودش رو هم بالاش زده این فقط یک مثال بود اکثرا همین طور بودندShy
[/quote]
استدلالات تو حلقه خورزو خانcofcof
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، בחור משוגע
اووووو اسکی رو Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(21-10-2013، 14:42){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 7:36)sheybolkhazib نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=221578 dateline=1344651504]
استدلالات تو حلقه خورزو خانcofcof
[/quote]
یکی اونو از بالای منبر بیاره پائین تو رو خدا
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، s.amiri ، Łost Đλtλ
مسلمان شیعه افتخار می کنم
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، mnavid ، s.amiri

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عاشورا و تاسوعا چیست؟
  دلیل ملقب شدن امام هشتم، علی ابن موسی، به رضا چیست؟
  فشار قبر چیست؟؟؟
  نام دو فرشته نگهبان انسان چیست؟
  دین چیست؟ بررسی فرقه بهاییت 'منبع پایگاه جامع فرق و ادیان'
  عاقبت کسی که خودکشی می کند چیست؟
  علت مخفی بودن شب قدر چیست؟
  فرق صحت یک عمل با قبولي عمل در چیست و ملاک آن کدام است ؟
  علت مخفی ماندن قبر حضرت فاطمه زهرا (س) چیست؟
  علت احیای ایام فاطمیه چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان