امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

فرید امروز با زنت گفتگو کردمkaffe2
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(16-10-2013، 22:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اوهوم . . . . قاطی کردم چون . . . . .خبر نداری که صبا چیشده . . . وایییییییییی ^____^

خیلی خوشحالم . . . ^____^

اوففففف Confused

اوفففف به خودت |:

(16-10-2013، 22:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: S: فرید . . . تا به حال با من اینطوری حرف نزده بودی . . . . .به تارا میگم . . . . <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381
اینم یه جورشه خوBig Grin

اصلا از این جورش خوشم نمیاد . . . S:

(16-10-2013، 22:46)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
صبایی
رزییم

آیسانم . . . -____- من هم هستم . . . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(16-10-2013، 22:44)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جاسمین Tongue

سَ مهسـآیی♀
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-10-2013، 22:48)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر هرکی که هست

دوست پسرم میشی ؟ Big GrinBlushHeart
(16-10-2013، 22:41)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:40)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:38)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:37)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:36)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پگاه

خوبــــــی؟

خوبم ممنون SmileWinkBig Grin
چ خبرا؟

سلامتی Blush
cryingcryingcryingcrying
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-10-2013، 22:47)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:43)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:41)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:38)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود (:

بنده بسیار خوشحال هستم . . . .(:

بدرود |:

ب قول فـری گـآتی مآتی هـستیـآ...!!!AngelDodgyBig Grin

اوهوم . . . . قاطی کردم چون . . . . .خبر نداری که صبا چیشده . . . وایییییییییی ^____^

خیلی خوشحالم . . . ^____^

آرع من هم خیلی خوشحالم هم دلم موخواد از نآؤآحتی کلمو بکوبونم ب دیوار ولی تنها چیزی ک الان حالیمه اینه که دارم یخ میزنم از سرماcold

(16-10-2013، 22:43)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ب قول فـری گـآتی مآتی هـستیـآ...!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381
خیلی وقته نگفتم گاتی ماتیBig Grin

هــه بـ جآش من روزی 200 بآر میگم گآتی مآتی فریــدBig Grin

خخخ(:

تآزه 201 بآر (-_-)
سرما ؟؟!! -____- من عاشق و معشوقه ی سرما هستم . . . |: نمیدونم چرا خیلی حس خوبی بهم دست میده . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(16-10-2013، 22:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه چه کاری؟
میگه هنوز زوده که!
نامردا من که میدونم چی میخواید بگید (:

پس من برم بخوابم
نزدیک 400 هست. یکم هنگ کرده.
نه نمی دونی. من بهش اس میدم.

بچه ها بدرود
خب

من که سرم تو گوشیشه(:
یه لحظه تنهاش نمیذارم-_-

بدرود(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(16-10-2013، 22:48)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر هرکی که هست

آریآ؟؟؟

ممم!

من نمیفمم تو خصوصی چی میگی **** ×

مـث عآدم بوگو
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 381
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(16-10-2013، 22:50)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر هرکی که هست

دوست پسرم میشی ؟ Big GrinBlushHeart

چه پرو . . . . |: من روم نمیشه به یه بنده خدایی بگم دوسش دارم اونوقت تو داری میگی دوست پسرم میشی؟ -___- چند ماهه به دنیا اومدی؟؟
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~ ، яᎧмιиα
(16-10-2013، 22:48)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید امروز با زنت گفتگو کردمkaffe2
دیدی چه دوست دخترم آوای(صدای) ناز و جذابی داره؟
مانند دوبلر پسر شجاع(اون خرسه).

------------------------------------------------
آیسان شوخی کردمآ. تو که شخصیت منو می دونی

بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~JaSmIn~ ، ×SheRy× ، сÜтε Đévìł ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان