15-10-2013، 19:47
این به هوش نی
به دقته
به دقته
|
کل کل (نسخه 4) |
|||||
15-10-2013، 19:47
این به هوش نی
به دقته
15-10-2013، 19:50
دانشمند باید هوش داشته باشی تا دقت هم داشته باشی دیگه به خاطر همین بر میگرده به همون حرفی که من زدم
تقریبا درست میگی
![]() خب داشتین سر پارک زنا دعوا میکردین؟
15-10-2013، 20:24
نه جریانش طولانیه
من ماشین خودمو(ماشین مادر ادم ماشین خوده ادمه ![]() ج.ده گمشو تنه لشتو تکون بده بیار دم این ماشینت منم رفتم واییییییییییییییییییییییییییی یعنی از یک طرف داشتم سکته میکردم که الان مرده منو میکشه از یه طرف عصابانی که اخرسر دیدم خیلی داره دادوبی داد میکنه با کیفم زدم تو صورتش گفتم اوهوی 10یوس قرازتو جمع کن میخوام برم هیچی دیگه ماشین شو جا به جا کرد اخر سر بهش گفتم عمتو ......... بعد ده برو در رفتم
15-10-2013، 22:25
(15-10-2013، 20:24)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فک کنم شما با این لحن حرف زدنتو ts هستید (15-10-2013، 20:24)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه دعوا کردن داشت؟شمارتو مییذاشتی مینوشتی هرموقع دراوردی بهم زنگ بزن اگر تو توهین نمیکردی اونم اینطوری بهت نمیگفت بلکه با احترام البته مرده هم یکم تنش میخارید گواهینامه هم شده عین شکلات همینطوری کشکی به زنا میدن
16-10-2013، 10:00
کوروش جان من گواهینامه ندارم وقتی 16 سالم بود مامانم بهم رانندگی یاد داد الانم رانندگیم 20 ته
![]() وفتی دو تا ماشین بهت بچسبن و یکیشون 1 ساعت طول بکشه بیاد و اون یکی هم اصلا نیاد و تو هم تو خیابون باشی از مرکز خرید برگشته باشی خسته هم باشی اونوقت به قول تو شمارتو هم گذاشتی باشی بعدش کجا بری ؟ میگم من تو خیابون از مرکز خرید برگشته بودم ؟ هااااااااااااااااااااااااا چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (16-10-2013، 10:00)ELISA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وقتی یه مسئله رو درست تعریف نمیکنی اون کسی که میخونه درست هم نمیفهمه من فکر میکردم 1 نفره اگه تو 16 سالگی یاد گرفتی من 6 ماه پیش یاد گرفتم درضمن دراوردن پراید کاری نداره ![]()
16-10-2013، 10:14
مسخره میکنی؟
ماشین 206 بود بعد یه سانتافه و یه سمند بهم چسبیده بودن که من با اونی دعوام شد که سانتافه داشت
16-10-2013، 10:18
آهان
خب دیگه آسون تر 206 که کوچیک تره راحت تر هم میشه از پارک دراورد | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|