امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(15-10-2013، 22:07)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یعنـی اگـه بفهممـ بـه تـآرا پیـامـ دادی در اینجـآ لهـ و لوردت میکنمـ<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318

تـآرا در بیرونـ نیز مـالـه مـاست<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318
من هر کاری بخوام میکنم!Sleepy

بمیر بینمDodgy
نمیتونــی هـرکـآری بخوای بکنـیBig Grin

منـ خیلی وقته مردمـ یـه 48 ساعتی میشه!بر اثر دیدنـ یـه سکـآنسـ ازیـه فیلمـه تلخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
نقل قول: بچه های بد>_<

چرا بش سپاس ندادین؟

همین کارارو میکنید کگه بچه های ملت میرم معتاد میشن دیگه ..

تنها من بهش سپاس ندادم که! اخرین بار دیدم که پستش سپاس همتون رو خورده.

نقل قول: این حرفای تو خیلی فراتر از بی محلی بود.........

ممنونم واسه این چند روز بای
یه پست دیگه دادی که! خودت گفتی اون پست پایانیت هست!

نقل قول: آره دوست عزیز اصلا با من رفاقت نکن من یه آدم بیشعوری هستم که نگو . . . . (:
اره. تو خیلی بدی.
بد بد بد
نقل قول: من دهنتو رو ***** ...!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318
استغفرلله....! خدایا مارو ببخش.....!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318
Big Grin برو عنایت
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ ، сÜтε Đévìł ツ ، .. ReZa .. ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
بیشوورا واسه چی مثه گاو دارین میرین جلو؟|:

(15-10-2013، 22:02)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردی دلمو شکستی لعنتی.............

که اینطور........

از همون اول فهمیدم که عشق من بهت زور میاد...........

خیلی نامردی..........

بچه ها از همتون متنفرم

حتی یه دونه سپاس هم به هیچ کدوم از ارسالام ندادین........

این آخرین پستمه دیگه هیچ وخ نمیام فلش خدافض دوستان

از همتون متنفرم
همچنین|:

(15-10-2013، 22:03)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من میخام یکیو بزنم..... کی داوطلبه...؟!5

من .. -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، .. ReZa ..
(15-10-2013، 22:09)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:06)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه
:230:

ولی من که تو رو نمی شناسم UndecidedSleepy

تارا بیا فیلم جدید خشم غزالو بسازیم..... -_-
منم توش بازی میکنم به عنوان قهرمان Wink

یکی بیاد منو بگیره تا کار دست خودم ندادم -_-
غزال جون بچت ولش کن....!Confused
یکی بیاد اینو بگیره تا خون بپا نکرده....!!!Dodgy
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، مهسایی ، FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
(15-10-2013، 22:09)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:06)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:04)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:59)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خونــــــــــــــــــه ...... دلم خونـــــــــــــــــه.... وجودم بیتو داغونـــــــــــــــــه......دلم خونـــــــــــــــه
:230:

ولی من که تو رو نمی شناسم UndecidedSleepy

تارا بیا فیلم جدید خشم غزالو بسازیم..... -_-
منم توش بازی میکنم به عنوان قهرمان Wink

یکی بیاد منو بگیره تا کار دست خودم ندادم -_-

کار نشد نداره عزیز برو بمیر خب ! Wink
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، T A R A ، сÜтε Đévìł ツ
تــآرا مـآ زیره خطـه فقریمـ کلنـ...

من شبـآ گشنه میخوابمـSleepy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، T A R A ، Mïņ̃†êR
(15-10-2013، 22:09)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اواتارهایتان مثل هم است اینجوری ممکن است من شما را اشتباه بگیرم و اونوقت باعث میشود شما بمیرید ! Sleepy

قرصاتو جا به جا خوردی!؟ . . . . Confused |:

بزار ببینم . . . . نچ نچ نچ خیلی داغی بدجور تب داریاااا یکی بیاد اینو برداره ببره دکتر . . . |: Confused
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
نقل قول: نمیتونــی هـرکـآری بخوای بکنـی<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 318

منـ خیلی وقته مردمـ یـه 48 ساعتی میشه!بر اثر دیدنـ یـه سکـآنسـ ازیـه فیلمـه تلخ

ای بابا ای باباSleepy

ها!؟ پس خیلی جو گیری!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR
(15-10-2013، 22:09)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:06)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:04)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 22:02)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:55)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیانت کار نیستم . . . . |:

ما اصلا داستانی رو شروع نکرده بودیم که بنده نقش خیانت کار رو داشته باشم . . . |:

من خیانت کار نیستم رابطه ای هم بین ما نبوده فقط در حد دوست دارم و اینجور چیزا بوده همین . . . . |:
خیلی نامردی دلمو شکستی لعنتی.............

که اینطور........

از همون اول فهمیدم که عشق من بهت زور میاد...........

خیلی نامردی..........

بچه ها از همتون متنفرم

حتی یه دونه سپاس هم به هیچ کدوم از ارسالام ندادین........

این آخرین پستمه دیگه هیچ وخ نمیام فلش خدافض دوستان

از همتون متنفرم
خیلی لوسی میدونستی؟

واقعا که . . . .

اون دوستای نابابت بهت یاد ندادن که با یه بی محلی نشکنی؟واقعن یادت ندادن؟؟

یادت ندادن که همیشه قوی باشی؟؟؟

باز خدا دوستای ناباب منو خیر بده که این چیزارو یادم دادن . . . . |:
این حرفای تو خیلی فراتر از بی محلی بود.........

ممنونم واسه این چند روز بای
مهدی بشین سره جات ببینم . . . . .

مگه من نگفتم فقط امتحانی؟

خو امتحان هم تموم شد دیگه ، تو توی امتحان قبول نشدی

مگه این شرط نبود؟

دیگر حرفی ندارم،این بود شکایت من . . . .
امتحانت همین بود؟

یه دیوونه تو این شرایط عقلشو از دست میده.........

پسر نیستی که بفهمی.........

امتحانای مسخره میگیری
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: مگه من نگفتم فقط امتحانی؟

خو امتحان هم تموم شد دیگه ، تو توی امتحان قبول نشدی

اجب نامردی استی تو دیگ ایسان مگۀ احساساتم امتحانی میشۀ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان