امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×>

(15-10-2013، 21:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر تو که از من کوچیک تری

دوباره قرصاتو اشتباه خوردی . . . (: تو از من بزرگ تری؟من .... سالمه از تو بزرگترم . . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 309
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ ، mfire44
آگهی
نقل قول: سلـآمـ رو برسونید بگین بـه سروینـ و خانواده سلامـ برسونـه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 309
میگم داریم لاو می ترکونیمDodgy نمیشه
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR
(15-10-2013، 21:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سنت هنو کمه برا این حرفا البته اون اینو نگفتااااا فقط گفت سنت کمه همین

من نمیتونم بگم اینو کی گفتۀ

آوووررررهه‍
نقل قول: نمیشه. داریم لاو می ترکونیم

تک خوراااااااااااااااااااااا چی بگوم بتون اخه
(15-10-2013، 21:36)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خواهشی که دارمـ اینطور ننویس!Dodgy

من ک دارم درست مینویسم Confused

نقل قول: خانوم شیوا. تو انگار خیلی راستی راستی اندیشه میکنی منو میشناسی! جو گرفتت سه تا چیز غیر مهم گفتی.

3 تا چیز غیر مهم؟باشۀ شما ناشناسید

میشۀ ی بیو بدید اشنا بشیم؟اغای ناشناس؟
Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، ღSηow Princessღ ، FARID.SHOMPET
بیشوورا^_^

پــَری؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 309
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
(15-10-2013، 21:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلـآمـ رو برسونید بگین بـه سروینـ و خانواده سلامـ برسونـه<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 309
میگم داریم لاو می ترکونیمDodgy نمیشه

میشه آقـآ بـه تــآرا همـ نگفتی سلـآمـ رسوندمـ بهش بگو به خاواده خاله جونش سلـامـ برسونـهSleepy

شمــآ بگوAngel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(15-10-2013، 21:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2013، 21:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر تو که از من کوچیک تری

دوباره قرصاتو اشتباه خوردی . . . (: تو از من بزرگ تری؟من .... سالمه از تو بزرگترم . . . |:
خیلی دلخور شدم ازت اون حرفاتو یادم نمیره،.،،......

دو دیقه پیش عشقم جونم عمرم میگفت،

الآن.....

استغفرالله
تارااااا ^_^
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: تک خوراااااااااااااااااااااا چی بگوم بتون اخه

Big Grin حال میده .
نقل قول: فرید خیلی بازار گرم کنیاااا نیگا چطوری دارن بهت سپاس میدن . . . . نچ نچ نچ |: یکم از اون دردانگشتان دستهایتان که برای سپاس های فرید میکشید برای ما هم بکشید |:
Big Grin ما اینیم دیگه.

5 روز دیگه نیستم . اون هنگام می تونید بهم سپاس ندین!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-10-2013، 21:42)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشوورا^_^

پــَری؟Dodgy

قربونت برمـ عشقمـHeart

کجایی تو؟!Dodgy

بـآورمـ نمیشه اومـدیRolleyes

(15-10-2013، 21:43)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تک خوراااااااااااااااااااااا چی بگوم بتون اخه

Big Grin حال میده .
نقل قول: فرید خیلی بازار گرم کنیاااا نیگا چطوری دارن بهت سپاس میدن . . . . نچ نچ نچ |: یکم از اون دردانگشتان دستهایتان که برای سپاس های فرید میکشید برای ما هم بکشید |:
Big Grin ما اینیم دیگه.

5 روز دیگه نیستم . اون هنگام می تونید بهم سپاس ندین!

5روز دیگـه کلن نیستین؟!
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان